Pakume välja kuus suurepärast elamust, mille kinkimisel saab rõõmsaks nii selle tegija kui ka kingi saaja. Kena jõuluaega!

Iglupark

Iglupark ühendab läbimõeldud tervikuks kolm iga inimese elus olulist aspekti: töö, puhkuse ja tervise. Iglupark pakub võimaluse võtta selleks aega, külastades iglukontorit, -maja ja -sauna. See ainulaadne idee ja keskkond ootab sind Tallinna kõige ägedamas piirkonnas, mere ja maa piiril, linna südames, kuid siiski looduslikus keskkonnas.

Naudi lõputut silmapiiri, värsket õhku, mugavat olemist terrassil ja mis kõige olulisem – aega iseendale. Tee seda üksi, kahekesi või sõpradega ja kui päikesest saab kuu, võid mõnusalt uneleda või minna avastama, mida Tallinnal sulle pakkuda on. Iglupargis on kõigile kasutamiseks kümme iglumaja, viis iglusauna ja neli iglukontorit. Tulge uurima ja vaatama!

Iglusaun

Hea enesetunde saamiseks ei ole vaja palju, piisab heast saunast, värskendavast mereõhust ja soovi korral mõnusast suplusest. Lisaks veel privaatne terrass mere kohal, mõnus istumine ja head tuttavad – see kõik iseloomustabki Iglupargi sauna.

Iglusaunad asuvad linna parimas piirkonnas, kus veeta aega sõprade või lähedastega. Siit avanevad otse lavalt ilusaimad vaated merele ja kosutab parim leil. Vintis Tindi ja Tankeri õlleesinduse pakutavad ampsud-lonksud loovad õdusa meeleolu.

Tule naudi linna saunaskeene kuumimat paika!

  • Saunakülastus sisaldab leili- ja eesruumiga sauna, välimööbliga terrassi, ujumisvõimalust ning pesemisruumi.
  • Meie saunaalal on kaks baari: Vintis Tint ja Tanker, kelle menüüst saab endale meeldivad joogid lasta ette tellida või külastada baare saunakülastuse ajal (esmaspäeviti ainult ettetellimisel).
  • Toitlustuse osas saavad meie saunakülastajad kasutada erinevate toidukullerite, nagu Bolt Food ja Wolt, teenuseid või oma suupisted kaasa võtta.
  • Kohapeal on võimalik ka rätiku-, hommikumantli ja susside rent. Enda rätiku ning plätude kaasa võtmine on soojalt oodatud.


Vaata lisainformatsiooni siit: Iglusaun


Iglumaja

Sillerdav meri, linna kauneim päikeseloojang ja -tõus, terrass ning maja teile kahele. Noblessneri Iglupargis on ainulaadne võimalus veeta mõnusalt aega Tallinna kõige ägedamas piirkonnas, kus kogu Lennusadama, Noblessneri, Kalamaja ja iidse vanalinna melu on käeulatuses, kuid soovi korral võib tõmbuda oma pessa ning segamatult teineteise seltskonda nautida.

Vaata voodis pikutades mööduvaid laevu või püüa isiklikul terrassil õhtu viimaseid päikesekiiri. Kogu iglumaja atmosfäär ja võimalused on teie käsutuses. Kasuta seda ja üllata ennast või kallimat!

Iglumajas on olemas kõik selleks, et veeta seal üks muretu öö ja päev või miks mitte veelgi rohkem aega:

  • voodipesu
  • rätikud
  • külmkapp
  • klaasid
  • dušš
  • pesemisvahendid
  • tasuta Wi-Fi
  • välimööbel
  • hommikumantel
  • sussid
  • soojuskiirgur
  • pleedid


Vaata lisainformatsiooni siit: Iglumaja


Iglukontor

Iga ettevõtmise puhul on kõige olulisem selle areng. Aja jooksul võib areng siiski seisma jääda, kuna takerdume liialt igapäevategevustesse, lahendame jooksvaid ülesandeid ja tegeleme detailidega, kaotades üha enam suurt visiooni.

Noblessneri Iglupark on ideaalne koht, kus leida mõtetele uusi vaatenurki. Korralda kliendikoosolekuid, meeskonnaüritusi või mõtiskle kaugusse vaadates üksinda. Maa ja mere piiril asuvad ainukordsed iglukontorid pakuvad piiritult avarat vaadet ning samas mõnusat eraldatust, et sina ja su mõtted saaksid uue hoo. Tule vaata!

Pakume oma Iglukontori külastajatele:

  • tasuta Wi-Fi-ühendust
  • ekraani
  • telefonilaadijat
  • kirjutusvahendeid
  • paberit
  • printerit
  • tasuta vett
  • bürootarbeid


Vaata lisainformatsiooni siit: Iglukontor


Kosmosevalgus

„Ma toon sulle kuu ja tähed taevast alla!”

Paljud meist on seda kuulnud, aga nüüd on see PÄRISELT võimalik! Kosmosevalguse projektor on saanud selle aasta suurimaks jõuluhitiks igas vanuses Eesti inimeste seas. Projektor katab kogu ruumi kosmilise tähistaevaga, mille kasutaja saab enda soovi järgi kujundada: vaheta värve, eemalda kuu või tähed, reguleeri valguse heledust ja kasuta välja lülitamiseks taimerit.

Luues lõõgastava atmosfääri, on kosmosevalgus parim kaaslane õhtuseks puhkuseks, mõnusateks filmiõhtuteks ja perega aja veetmisel. Samas on müstiline kosmosekuma lahutamatu kaaslane igal peol või veiniõhtul. Lastele teeb tähistaevas ääretult suurt rõõmu ja tekitab eranditult igal korral vau-efekti.

Pimedal ajal soovitame kosmosevalgust kasutada näiteks vannis käimise ajal – see on tõeline kvaliteetaeg iseendaga!

Kasuta sooduskoodi „kingituskosmosest” ja kohe tellides saad projektori veel jõululaupäevaks kätte! Telli siit!


Jõulupark pakub glamuurseimat glämpingut Eestis!

Keset talvist Jõgevamaa loodust asuvad Torma mõisakompleksis hubaselt sisustatud soojad glämpingmajad. Siin on lahedalt ruumi kõigile – luksuslikus glämpingus olete vaid teie oma kallima või perega. Soojaks köetud telkmajas ootab tervituseks hea vein või kosutav mahl. Pidage siin koos maha lõbus lauamänguõhtu või vestelge hiliste öötundideni kuuma kamina ees istudes. Hubase sisustusega glämping on parim koht, kus nautida rahulikku koosolemist kõige kallimate kaaslastega.

Meie peretelki mahuvad nii lapsed kui ka nende vanemad, sõbrad või romantikat otsivad paarid. Suurema luksuse armastajatele on pakkuda ka luksuslik glämping, kus sooja annab pelletkamin. Tulge proovige järele – saate elamuse, mida ühestki hotellitoast ei leia!

Õhtusöögiks võite tellida eripäraseid maitseelamusi. Lastele pakuvad kindlasti rõõmu käsitööpelmeenid. Täiskasvanute lemmik on siiani olnud suussulava maitsega seakoot. Paarkümmend meetrit jalutamist ja saunasõprade palvel kütame kuumaks ka mõisa moonakatemaja vanasse mantelkorstnasse ehitatud leiliruumi või tiigiäärse kuumaveetünni – kõik keset lund ja pakast!

Meie juures on parim koht, kus veeta romantiliselt aega kallimaga või koguda uusi emotsioone koos perega. Looduslähedus, saun, kuumaveetünn, massaaž ja öine tähistaevas – saame teile kõike seda pakkuda. Ja kui tunnete, et üks öö ei ole mingi puhkus, siis jääge kasvõi nädalaks. Lõpuks lahkute meie juurest puhanuna ja energilisena!

Torma Puhkemaja pakutavas valikus on viis erinevat luksuslikku telkmaja ja lisaks romantikatuba moonakatemaja peahoones. Kes veel ei tea, siis Talvekülas on ka parim koht, kus firmadel oma üritusi pidada. Talveküla restorani mahub kuni 80 inimest.

Kõik, kellel on veel plaanid tegemata, on oodatud Talvekülla, et saada hoopis uudne elamus. Siin jätkub talverõõmu, lõbu ja naeru kõigile.

Talveküla asub Jõgevamaal muinasjutulises Torma mõisakompleksis!

Lisainformatsiooni saate siit:

Jaga
Kommentaarid