SPAA-ATMOSFÄÄRI NAUTIJATELE

Vannituba on koht, kus igaüks saab leida aega üksnes enda jaoks. Kui tead oma lähedaste ringist kedagi, kes armastab lõdvestavaid vanne ja iluhooldusprotseduure, kingi midagi selle atmosfääri loomiseks ja säilitamiseks kodus. JYSKi vannitoatarvikute komplektid on erineva kuju, värvi ja disainiga. Kõik, mida pead teadma, on see, millised värvid domineerivad kingisaaja vannitoas. Täienda kingitust eri suuruses pehmete ja soojade rätikutega, et vannitoas ei oleks millestki puudust

SOOJUSE ARMASTAJATELE

Kuigi talved ei tundu nii külmad kui varem, on miinuskraadid peaaegu märkamatult kohale jõudnud ja seda on eriti hommikuti kodus tunda. Seetõttu otsi kingituseks pehmeid hommikumantleid, mille sisse saab end mähkida ja kiirustamata hommikukohvi nautida. JYSK pakub erineva värvi ja suurusega ühesuguse disainiga hommikumantleid, mis on abiks paaridele kingituse tegemisel. Samuti moodustavad läbimõeldud kinkekomplekti ühesuguses stiilis eri toonides dekoratiivpadjad ja pleedid, mis on samuti hea kingitus paarile, et olla talve külmematel õhtutel üksteisele lähemal. Kui tead, et kingisaajal on juba pleede, kuid ta jätkab nende ostmist, lisa maitsekas hoiukast või -korv, mis sobib hästi igasse kodusse.

GURMAANIDELE

Sel hooajal on JYSKi olemasolevat köögitarvete valikut täiendatud enneolematute kujundustega, mille aluseks on tõeliselt skandinaavialik disain ja funktsionaalsus üheskoos. Kui tunned kedagi, kes oskab leida tühjast külmikust piisavalt palju asju, et neist restorani vääriline roog valmistada, siis pane kokku käepäraste köögitarvete komplekt. Lõikelaud, rätikukomplekt, suured kausid ja säilitusnõud on toiduvalmistamisel suurepärased abilised. Samuti hindab iga gurmaan toidu serveerimiseks uut nõude ja serveerimistarvikute komplekti.

ROHENÄPPUDELE

Need õnnelikud inimesed, kes on rohenäpud ja suudavad elustada isegi kõige lootusetumas seisus toataime, hoolitsevad alati inimesele kõige tähtsama, looduse eest. Seetõttu tuleb neid sajaga toetada ja aidata muuta nende kodu veel rohelisemaks, kinkides näiteks kauni vaasi lõikelilledele või lillepotikomplekti toataimedele. Eriti hinnatud on lillepott alusel, sest taimearmastajatel on sageli riiulid juba tavaliste lillepottidega täidetud, seega on põrand kasutamata võimalus.

MAITSEKUSE AUSTAJATELE

Kas mäletad neid aegu, mil küünlaid peeti kingitusteks, mida kingiti edasi? Suurepärane uudis – enam ei ole see üldse nii! Kui küsid sõpradelt, mida nad kingituseks soovivad, kuuled enamasti, et lõhnaküünlad kuluks alati ära, vaatamata sellele, mida teised ütlevad. Ja tegelikult nii see ongi, sest kes ei naudiks pärast pikka tööpäeva meeldivat ja rahustavat aroomi ning küünlaleeki? Sobivaks kingituseks on ka dekoratiivsed elemendid, mis tuletavad meelde ühiseid huve või näitavad, kui hästi oma sõpru tunned. Kingi maitsekaid jõulukaunistusi – kas märkasid juba, et meie sortimendis on skandinaavlaste poolt väga armastatud päkapikud ja pähklipurejad?

Loodetavasti selle lõiguni jõudmisel oled juba valmis soetatud kingituste pakkimiseks. Parim viis kingituste pakkimiseks on olla heaperemehelik ja keskkonnahoidlik – igaühel on kodus kott kinkekottidega, mis on erinevate kingisaajate käest läbi käinud. Kinkekotid on ilusad korduskasutatavad pakendid. Samuti võimaldab paberkottide valik nii suuruse kui ka kujunduse poolest kindlasti leida kingituse saajale sobiva variandi. Kui aga kingitus on jõudnud XL-suuruseni, on loomulikult parim variant kinkepaber.

Olenemata sellest, millised kingitused valid, on peamine olla üksteise jaoks olemas. JYSK soovib kauneid ja rahulikke pühi!

Jaga
Kommentaarid