Sile seinapind: pane majapidamispaber vastu seinal olevat küünlavaha ja silu
kerge nurga all triikimisraua terava otsaga. Sulamisel muutub küünlavaha vedelaks ja imbub paberi sisse.

Tellissein või tellistest kaminasimss: ära hõõru sooja küünlarasva seina sisse ega lase vahal jahtuda! Võta küünlavaha maha kaapimiseks hoopis appi nüri puidust võinuga. Kergemad plekid saab eemaldada kuuma seebiveega.

Puitpinnad: sulata küünlavaha kuuma fööniga ja pühi sulanud vaha pehmest kangast lapiga ära. Ära ürita puitpinda mitte mingil moel kaapida või kraapida, kuna see võib rikkuda puitu või selle viimistlust.

Vaibad: sea paberkott küünlavaha pleki peale ja aseta sellele korraks kergelt soe triikimisraud. Küünlavaha imbub sulamisel paberisse.

Kangas: Kui kanga suurus seda võimaldab, aseta kangas pooleks tunniks sügavkülma. Järgmisena näpista vahaplekk tekstiili pealt ära sõrmedega ja pühi peenem puru pleki kohalt maha. Kanga kiu vahelt saad vaha kätte majapidamispaberi ja triikimisrauaga. Juhul kui peale protseduuri jääb küünlarasva kohale õline plekk, kasuta selle eemaldamiseks plekieemaldusvahendit.

Vann, kraanikauss, keraamiline plaat: Tee kuuma vee ja lapiga plekk soojaks, seejärel saad pangakaardi või plastikust kaabitsa abiga õrnalt kraapides vahaplekid kergesti maha.

Televiisor ja arvutiekraan: Jahuta vahaplekk jääkuubiku abil. Selleks et vältida veekahjustust sulavast jääkuubikust, kasuta kas majapidamispaberit või kilet jää mähkimiseks. Kui vahaplekk on piisavalt külmaks saanud, tuleb ta kergema vaevata plastikkaabitsaga või pangakaardiga maha.

NB! Proovi vältida küünalde põletamist elektroonika ja kergesti süttivate materjalide läheduses ning kasuta küünlaaluseid, mis on küünlast piisavalt palju suuremad, et teha ruumi ka sulavale küünlarasvale.