Moodsad alternatiivid klassikalisele valgustusele

Valgus akendes on esimene vihje teistele, et siin oodatakse jõule. Üheks klassikalisemaks elemendiks on advendikolmnurk. Kui soovid oma aknale panna midagi vähem traditsioonilist ja rohkem moodsat, vaata JYSKi aknavalgustite pakkumist. Elektriküünaldega advendikolmnurk GRINDANE on kuju poolest kolmnurk, kuid näeb välja täiesti teistsugune kui klassikaline variant. Kui soovid luua täiesti teistsugust vaatepilti, proovi elegantset elektriküünaldega ringikujulist LOKEBREENi aknakaunistust.


Samuti proovi toas kaasaegsemat ja uuenduslikumat lähenemist klassikaliste valguskettide asemel. FILIP 10 LED-valguskett koosneb tulukeste asemel väikestest lambipirnidest. Lambikett VIVIANIT on veel loomingulisema lähenemisega. See on tehiskuuseokstega kokku põimitud lambikett, mis sobib eriti hästi trepimademe või söögilaua kaunistamiseks. Samuti võib juba olemasolevad laelambid vahetada välja tähekujuliste lambivarjude vastu. Kasutage näiteks pabertähte STORKOLLEN.

Loo soojust hooaja külmadel õhtutel

Kui ka sina nõustud ütlusega, et pleede ja patju ei saa kunagi liiga palju olla, oled õiges kohas. Sel hooajal pakub JYSK väga mitmekesist ja erinevatele maitsetele vastavat dekoratiivsete tekstiiltoodete valikut. Soojuse ja pühadetunde saavutamiseks ei ole tingimata vaja osta hirvede ja lumehelvestega punarohelisi pleede (kuigi me pakume ka neid). Vali värvigamma ja disain, mis meeldib nii sulle kui ka teistele pereliikmetele. Kui su kodus käib tihti võitlus pehmema pleedi pärast, siis miks mitte osta mitu erinevat värvi pleedi? Näiteks HAGTORNi neli erksat värvi, mille juurde sobivad sarnased padjad. Seevastu uus kolmes värvitoonis saadaolev mudel ROSE tagab erilise soojuse ja maitsekuse.


Kogu öö vältel annab magamistoas sooja hooajale vastav tekk — soovitame esmajoones JYSKi udusule- ja suletekke. Meie kaubamärkide valik on piisavalt lai, et iga inimene leiaks oma väärtustele ja soovidele vastava toote. Näiteks pakub RINGSTED DUNi juba 80 aastat Euroopas kõige kvaliteetsemaid suletäidisega tooteid, muu hulgas ka tekke ja patju. Neil, kes otsivad kvaliteetset polüestrit, soovitame kindlasti tutvuda Taani usaldusväärseima KRONBORGi valikuga meie sortimendis — sellest materjalist tekid on peamiselt nõutud nende allergiavastaste omaduste tõttu. Seda kõike leiad nii JYSK.ee kodulehelt kui ka meie tekkide, patjade ja voodipesu kataloogist.

Dekoratsioonide jõud ja disain pühade ajal



Kui oled alternatiivse jõulusisustuse otsingutel, ära karda kaunistuste kasutamist — see ei tähenda, et igasse nurka tuleks panna jõuluvana ja päkapikk. Õigesti valides ja kombineerides erinevaid kaunistuselemente, suudad tekitada piduliku ja samas rahuliku atmosfääri. Alusta mõnest aroomiküünlast, nagu rahustav aroomiküünal JENS, või vali veidi pidulikumaks meeleoluks üks kolmest ANHYDRITi küünladisainist. Kui soovid kasutada vaid teeküünlaid, vali küünlajalg — BRYNJE väljapeetud disain sobib erinevatesse olukordadesse ja erineva kodusisustusega.


JYSK Nordic Moodi ehk skandinaavialiku meeleoluga kollektsioonis on ka eespool mainitud päkapikud, kuid väljapeetud stiilis kujundusega, mis meeldib isegi Grinchi austajatele. Neid päkapikke võib lisada huvitavaks aktsendiks kohvilauale, riiulile või isegi söögilauale. Kui kodus on väikesed lapsed, võid neid eri värvi ja eri mütsidega päkapikke kaasata pühade-eelsesse igapäevasesse mängu. Igal õhtul, kui lapsed on juba magama läinud, muuda nende asukohta. Hommikuti on lastel põnev neid otsida ja huvitavaid lugusid välja mõelda, kuidas ja miks on päkapikud nendesse kohtadesse sattunud. Sellisteks mängudeks sobib hästi ODINi päkapikk või üks GLASERi vendadest või SVARTEGGA läikivatest õdedest.

Pea meeles, et kui lood pühademeeleolu täiesti uuel viisil, mille puhul ei ole kodu esemetega nii küllastatud, kui traditsiooniline pühadesisustus eeldab, ei varasta sa endalt jõule — vastupidi, sa lood uusi mälestusi, traditsioone ja tunnet, mis seostuvad alati talvehooaja kauneimate, rahulikemate ja valgeimate pühadega. Leia oma pühadetunne JYSKist — meie juures on alati lai valik ja suurepärased pakkumised!

Jaga
Kommentaarid