Mitmes mõttes täiesti teistsugune mööblipood!

Konverter on sisustus-, mööbli- ja elustiilikauplus, mis töötab täpselt risti vastupidi harjumuspärasele. Mida see tähendab? Pood, kus igal nädalal saabub uus kaup ja uued kollektsioonid. Tootevalik pidevalt uueneb ning kaup on uus ja huvitav. Disainmööbli outlet’ist võid leida nii suurepäraseid diile tuntud Euroopa brändikaupadele kui ka erilisi mööbliesemeid, mida mujalt Eestist ei leia.

Konverteri esinduskaupluses on väljas suur valik disainmööblit, mille võid kasvõi samal päeval koju viia. Kohapeal on ka inspiratsiooni pakkuvad näidistoad, mis toovad esile hetke kõige kuumemad sisutustrendid. Konverteri kontseptsioon näeb ette ka seda, et tooteid tuleb vaid üksikutes eksemplarides. Nii võid kindel olla, et sinu kodu on omanäoline ja eriline ning samu tooteid juba naljalt naabri juurest ei leia.

Loo kohapeal ise oma tuba

Veel üks unikaalsus, mis Konverteri eriliseks teeb, on võimalus kaupluse näidistubades täies südamerahus oma disainerisilma proovile panna. Tahad näha, kuidas sobitub ühe diivaniga mõni diivanilaud või põrandalamp? Ole lahke – võid neid kasvõi terve päeva Konverteri näidistubades ringi tõsta, kuni suudad leida oma ideaallahenduse, mis sobib täpselt sinu koju!

Ja hinnad? Olgugi et Konverteri kaubavaliku moodustab Euroopast saabuv kvaliteetne mööbel, pole vaja hinnašokki karta – Konverteri hinnad vastavad pigem outlet-kauplusele. Loomulikult kehtib see nii mööbli-, tehnika- kui ka elustiilikaupade puhul, mida kõike Konverterist leida võib.

Kui nüüd tunned, et kodus oleks vaja midagi välja vahetada, juurde osta või lisaks hankida, siis sea sammud kindlasti ka Konverteri Tallinnas asuvasse esinduskauplusesse aadressil Läänemere tee 74a.

Avastamist ja proovimist on seal küllaga, huvitavaid leide igale maitsele ja tühjade kätega kauplusest lahkumine on praktiliselt välistatud. Kui aga eelistad ostlemist veebis, siis vaata lähemalt juba SIIT.

Jaga
Kommentaarid