Eritellimusel valmistatava mööbli järjest suurenev populaarsus on selle piirituid võimalusi arvestades igati mõistetav. Kodus on suur väärtus kõikidel erisoovide ja personaalse maitsemeele järgi disainitud toodetel, kuid mida vajalikuma ja sagedamini kasutatava mööbliesemaga on tegu, seda tõenäolisemalt esimesena just rätseplahenduste poole vaadatakse. Magamistoa keskmeks oleva sobiva voodi otsimine võib poode külastades ühtaegu silme eest kirjuks lüüa, kuid jätta teisest küljest siiski tunde kompromissist, mis suunab edasi seda „õigemat ja paremat” otsima. Mis sest, et kuidagi ajab ju asja ära ka kõige tavalisem ja lihtsam. Vaat et tähtsaima mööblieseme valikul ei peagi nõudlikkus häbiasjana tunduma, pigem vastupidi!

Sarnaselt kõikvõimalike muude mööbliesemetega valmistatakse Eestis eritellimusel ka stiilselt uhkeid ja funktsionaalseid voodeid. NordicSofa OÜ nime all tegutsev beds.ee pakub personaalse nägemuse järgi valmistatavate voodite osas valikuvõimalusi rohkem, kui keskmine inimene esmapilgul hoomata suudab. Seetõttu jõutakse kompromissivaba ja rahuldava lahenduseni iga huvilisega – vahel läheb lihtsalt tarvis rohkem asjatundlikke nõuandeid ja soovitusi. Naljaga pooleks võib öelda, et ainsana ei ole lootust kaubelda voodite vastupidavuse ja kvaliteedi osas alates karkassist kuni kangasteni välja – see käib mistahes lahendusega loomuldasa kaasas.

Tugevad raamid ja „hõljuvad” voodid

Vineerist valmistatud monoliitsed voodiraamid ning kinnised voodilipid toovad voodile soovitud tugevuse ja vastupidavuse. Ilma lahtiste ja liikuvate osadeta pole vaja karta, et voodi magamise ajal heli tekitaks või lokaalselt puruneks. Monoliitkarkassi ehituse tõttu on tõenäoliselt tegu ühe kõige tugevama voodiraamiga Skandinaavias, seda sõltumata konkreetselt disainitud voodi suurusest või muudest disainielementidest. Tugevad karkassid võimaldavad muu hulgas pakkuda ka „hõljuva” voodi efekti, millel pole ilma kummardamata jalgu üldse näha.

Kirjumast kirjum kangaste valik

Mööblikangaste valik on NordicSofa puhul uskumatult suur ja lai. Valikus leidub üle 400 erineva kanga, millest igaüks jaguneb vähemalt paarikümneks värvitooniks. Kuna järjest suurenev värvigamma ja materjalide valik võib esmalt pea sassi ajada, antakse kliendile kõigepealt valida põhitoonide vahel ning liigutakse seejärel järk-järgult sobivama eelistatud toonini. Voodi materjalide valikust leiavad sobiva lahenduse nii loodusliku koostise kui ka tehiskoostise eelistajad, millest mõlemal on omad plussid. Madratsite puhul tuleb abiks kaubamärkide Sleepwell ja Hypnos tootevalik. Voodeid on võimalik tellida nii koos kui ka ilma madratsita.

Esteetilised ja vastupidavad voodipeatsid on juba iseenesest uhked disainielemendid, kuid lisaks on nendesse võimalik integreerida ka erinevaid elektrilahendusi, alustades pistikutest ja lülititest kuni valgustiteni välja. Boonusena on suure voodipeatsi puhul võimalik lülitid ja pistikud just sobivasse kohta paigutada, ilma et peaks leppima seinale ehitatud asukohaga kui paratamatusega.

Arhitektide väärt abi

Millest täpsemalt saab ilus valmistoode alguse? Tehases lähevad masinad tööle pärast detailseid ja ammendavaid parameetrite kirjeldusi ning jooniseid. Erinevus on vaid selles, kas kogu idee ja nägemus tuleb algusest lõpuni kliendilt või vajab ta selleks arhitekti abi. Viimast ei tasu kohe kindlasti peljata, pigem on kogemustega soovitaja nõuanded kasulikud ka teadlikumatele klientidele. Pikaajalise rahulolu toob läbimõeldud ja personaalseid vajadusi arvestav valik, mis muudab voodi sama sobivaks kui rätsepa õmmeldud ülikond.

Jaga
Kommentaarid