1. Nutikad tsoonid

Lisa toale täiendavat sügavust, kasutades selleks suuremast remondist järele jäänud värve. Loo mingi kindla tegevuse (nt. lugemise, õppimise või lõõgastumise) jaoks eraldatud ala. See on suurepärane lahendus kompaktse elu jaoks.

2. Igavad esemed isikupäraseks!

Lisa tavalistele lillepottidele ja vaasidele natuke värvi, et need ümbrusest eristuksid ning külalisi võluksid. Võid need üleni värviga katta, et täiendada äsja värvitud tuba, samas võid tänapäevasema ilme saavutamiseks lisada mustreid ja triipe.

3. Vanadele pildiraamidele uus ilme!

Lisa toale eripära, luues omaenda meistriteos. Värvitud raamid ja rippuvad kaunistused lisavad seinale erinevaid toone ning tekstuure. Saad ära kasutada järelejäänud värvi ja ühtlasi anda vanadele raamidele värske ilme.

4. Mustrid seinal

Lase fantaasial lennata ja taaselusta sein olenemata sellest, kas kasutad šabloone või joonistad vaba käega. Võid kasutada keerulisi mustreid või lihtsaid, samas julgeid ringe, et lisada natuke isikupära. Eriti sobiv koht lennukate ideede teostamiseks on muidugi lastetuba.

5. Vana mööbel uues kuues

Mööbli väljanägemist võib täielikult muuta läbimõeldud värviskeemi abil. Värvitud mööbel on ainulaadne ja püüab interjööris kindlasti pilku. Et muuta tuba veidikene lõbusamaks, lisa värvi sahtlite esikülgedele või hoopis toolijalgadele.

6. Too esile sisemised pinnad!

Miks mitte lisada seinakappide ja sahtlite sisemusele veidi värvi? Pisiasjadele ootamatu tähelepanu osutamine muudab näiteks köögiriiulite tagaseina säravamaks. Samas võib värvi ära kasutada ka sahtlite sisemuses. Samuti aitavad värvilaigud klaasustega kapis kõikvõimalikke nipsasjakesi paremini esile tuua.

7. Toeta oma kogukonda ja säästa keskkonda!

Remondist järelejäänud esemete jaoks on loodud oma Facebooki gruppe ja foorumeid. Nii aitad säästa keskkonda ja muudad kellegi päeva pisut paremaks! Selleks, et järelejäänud värv oleks taaskasutamiseks sobilik, peab värvipurk olema kindlalt suletud. Järelejäänud värvi tuleb hoida püstises asendis ja kaitsta külmumise eest.

Allikas: Sadolin