Loorahome'i autor ehk Laura Liisa Leoski kodus domineerib valge värv, millele annavad vürtsi värvilised sisustuselemendid. Selliselt saab tema sõnul lihtsa vaevaga toonida mis iganes värvi, vahetamata välja suuri esemeid. Siin on tema nõuanded sügiseks, et muuta kodu hubasemaks:

1. Loo meeleolu diivanipatjadega. "Vahetades välja diivanipadjad, on võimalik anda kodule hoopis uus ilme. Näiteks on mul endal valge diivan ja see, mis värvi või mustriga padja ma sinna peale valin, otsustab täielikult minu kodu temaatika. Selle sügise kaks kõige huvitavamat tooni on roheline ja pruunikas-oranžikas, mida leidub erinevate varjundite ja toonidega. Kindlasti tasub padjakatteid alati minna kohapeale vaatama, sest materjal peab käega katsudes olema mõnus. Isiklikud lemmikud on naturaalsed linased padjakatted."

2. Ära valgusta üle. "Õhtuti kodu valgustamiseks kasutan laevalgusti asemel pigem kohtvalgusteid ja küünlaid, mis loob märksa hubasema meeleolu. Kodus võiks julgelt kasutada ka LED-küünlaid, asetades need näiteks rõdule või isegi kaminasse, kus lõkke asemel saab tuba nendega helgemaks muuta."

3. Kasuta rohkelt tekstuure. "Hubasust aitavad luua erinevad tekstuurid, seda nii kangaste, aga ka teiste materjalide puhul. Mina tegin selle vea kodu sisustamisel, et esialgu ostsin hästi igavad siledad valged potid, sest ma arvasin, et need sulanduvad hästi mu põrandaga kokku. Nüüdseks olen enamus neist välja vahetanud mustriliste ja tekstuuriliste lillepottide vastu, mis annavad kodule rohkem iseloomu."

4. Lihtsuses peitub võlu. "Hubasust ei pea looma paljude asjadega, vaid pigem üksikute detailidega, mis toovad koju soojuse ja hubasema olemise. Selleks, et mitte mattuda pisiasjade alla, soovitan võtta kasutusele sorteerimiskarbid ning tõsta kappide ja riiulite pealt kõik üleliigsed asjad karpidesse ja edasi kappi või sahtlisse."

5. Kodu olgu hingepeegel. "Kui hakkasin oma kodu sisustama, jälgisin hästi palju trende ja läksin kaasa tol hetkel oli moes olnud Boho-stiiliga. Mingil hetkel avastasin, et see stiil ei ole üldse mina ja liigun täiesti vales suunas. Kui sellest stiilist lahti lasin, hakkasin jälgima, mis mulle endale kodus rahu toob. Seega tasub hubasema tunde loomisel kuulata alati ka iseennast."