Korteri sisedisaini loomisel andis klient üsnagi vabad käed. Ainsaks suuremaks sooviks oli, et korter saaks silmapaistev ja eriline. Kõik detailid said peensusteni läbi mõeldud ning sisustuslahendus paistab silma tasakaaluka terviklikkusega.

Kliendiga alustati koostööd aasta tagasi, ning esmalt vaatati üle olemasolev siseviimistluspakett ning tehti mõned korrektuurid. Seoses sisekujundusliku lahendusega muudeti parema plaanilahenduse saamiseks siseseinte asukohti, võimaldades seeläbi veelgi suuremat ja avaramat eluruumi. Korteri põrandakateteks valiti tumeda ja sooja alatooniga parkett, mis muutis korteri üldilme veelgi hubasemaks. Seintele sai valitud õrnalt hallika varjundiga värv, mis tasakaalustaks ruumis kasutatavaid külmi ja sooje alatoone. Pisut sai muudetud ka valguslahendusi ja lisatud kõnekaid detaile — elutuppa otsustati lisada laekarniis, mille taha sai planeeritud õdus dimmerdatav led-valgus.

Domineeriv stiil ja värvid valiti pigem tumedamad ja sumedamad, millele lisavad aktsenti säravad oranžikad-kollakad ja punakad toonid. Värvivalik sai tehtud vastavalt korteri üldkontseptsioonis oleva temaatikaga, mis oli inspireeritud päikseloojangust ja selle värvigammast. Päeva jooksul liigub päike korteris moodustades erinevaid värvivarjundeid. Kui siseviimistlus sai valitud pigem elegantne ja ajatu, siis mööbli toonide valikul said valitud erksad aksenttoonid, mis muudavad korteri julgeks, elavaks ja nooruslikuks koduks, kus elada.

Magamistoas püüab pilku suur ja lai ja luksuslik sametise kangaga voodi ning mahukas tumeda toonitud klaasiga silmapaistev garderoob. Viimistlusmaterjalidest on üheks põnevamaks valikuks pilttapeet, mis on eritellimusena vastavalt seina mõõtudele disainitud.

Magamistoas otsustas sisearhitekt kasutada erksavärvilist abstraktset ja julget tapeedimustrit, mis tooks ruumi paremini esile ning lisaks isikupära. Karakteriga tapeet sai valitud ka kontorituppa.

Järjest enam vajatakse kodudes töötamiseks ka eraldi töökohta ning seetõttu sai väiksem magamistuba kujundatud kodukontoriks. Külaliste võõrustamiseks sai lisatud kontorisse mugav lahtikäiv diivan Itaalia brändilt Felis. Ka ülejäänud korteri sisustamisel on eelistatud eelkõige Itaalia, Hispaania ja Prantsusmaa brändide tootevalikut.