Me oleme kaotanud vajaduse voodi- ja tööruumide eriliseks seadistamiseks. Oluline on, et nii õppurid kui ka koosolekute läbiviijad saaksid end mugavalt ja produktiivselt tunda, hoolimata sellest, kus nad töötavad. Õpetas ju pandeemiaaegne lukustus meile eriti selgelt, et traditsiooniline õppetöö- ja töökonnapaigutus pole enam esmatähtis, kuna paljud inimesed olid kodust töötades sama produktiivsed. On ebatõenäoline, et töökohad n-ö endist viisi normaliseeruvad.

Magamistoata ei saa me aga kohe kuidagi. Sellel on mitu väga olulist funktsiooni. Puhkamine, suhteelu hoidmine ja enese hetkeks välja lülitamine ning tervise taastamine on mõned olulisemad pidepunktid. Magamistuba on kui meditatiivne tugipunkt, mis täidab nii üksi- kui ka koosolemise aega.

Mööblikollektsioon, mis käib muutustega kaasas

Kuidas on voodid saanud areneda ja kohaneda, et hõlbustada isikliku ja virtuaalse töö kombinatsiooni? Eesti auhinnatud mööblitootjal Radis Furniture’il on vastus kohe varnast võtta. Nimelt just sellest ideest ongi sündinud nende uus kollektsioon HUH, kuhu kuuluvad voodi, kahe eri kõrgusega riidekapp, öökapp, multimeedia alus ja isegi kirjutuslaud. Laiema profiiliga jalad on selle kollektsiooni selge eripära, just nagu retro on uus must.

Voodit HUH on lihtne komplekteerida. Pea asendit saab mugavalt sättida kalde alla, et oleks hea voodis näiteks lugeda või miks mitte ka sülearvutist filmi nautida.

Voodile saab lisada öölauakesed, kuhu on hea asetada päevik või muu tänapäevaseks olmeks ja meelelahutuseks vajalik. HUHi kollektsioon on valmistatud kasevineerist või tammespooniga kasevineerist, mille pealispind õlivahatatud Osmo õlivahadega. Voodipõhi on vineerist, laiematel vooditel on ka keskel tugijalg.

Magamistuba ilma korraliku riidekapita oleks paras kaos. Kapp HUH loob sinu garderoobi korra, ampsates oma sisemusse nii kleidid, pintsakud kui ka mantlid. Sahtlitesse mahuvad pesu, sokid ja lipsud. Tulemuseks on korras tuba, kus on hea ja tulemuslik puhkus garanteeritud. Valikus on nii kolme kui ka kahe uksega variant, mis võimaldavad kasutada 41 või 86 cm laiust riidepuustanget ja vaheriiuleid ning lisaks sahtleid.

HUHi õlivahatatud kapikarkass on saadaval toonis Light Oak, sahtlid vahatatud Pebble Grey õlivahaga. Häfele uksehinged ja sahtlisiinid on vaikselt sulguvad. Uksed ise on valgest Koskiseni CPL-iga vineerist, mis peab hästi vastu võimalikule paindumisele, lisaks on uste sees Häfele metallvardad.

Seeria HUH on ka Eesti disainiauhinna Bruno 2014 nominent.

HUHi kollektsiooni disain loob kõik eeldused, et puhkus magamistoas oleks täisväärtuslik. Eesti artisan-meistrite käsitöö ja kodumaise ajalooga mööblidisain pakub meie põhjamaisele loomule nii meelelist kui ka füüsilist tuge.

Igale toale leidub oma

Magamistoa sisustamisel tuleb eelkõige lähtuda selle suurusest. Õnneks on Radis Furniture’il pakkuda lai valik voodeid erinevatele vajadustele ja maitsemeelele. Olgu selleks sahtlitega voodi MUSTER, öökappidega BOXY või eriti kitsale kodule mõeldud Saksa disaineri Michael Hilgersi disainitud nurgavoodi. Kõikide Radis Furniture’i kollektsioonidega saab tutvuda mugavalt magamistoast lahkumata radis.ee veebipoes. Soovi korral saab komplekteerida materjalid ja lõppviimistlussoovid iseenda nägemuse järgi.

Lisage oma magamistuppa ka muusikat ja nautige hetke!

Jaga
Kommentaarid