Korter asub Pagari tänava ühes silmapaistvamas hoones, mille on projekteerinud baltisaksa arhitekt Hans Schmidt. Juugendi mõjudega uusklassitsistlik hoone oli algselt rajatud kõrgklassi esinduslikuks üürimajaks. Hoone fassaadid on 1912. aastast alates säilinud muutumatuna ning korteris on kombineeritud ajaloolisid elemente ja kaasaegset sisekujundust — märksõnadeks on helge, valge ja tänapäevane lähenemine.

Avaras korteris püüavad pilku kõrged (3,2m) laed, taastatud aknad ja suursugused paarisuksed. Viimistletud on korter vaid kvaliteetsete ja naturaalsete materjalidega. Suurt tähelepanu on pööratud ka sisustusele ja disainvalgustitele.

Kolmetoalises korteris on suur esik, avatud köögiga elutuba, kaks rõdu, kaks magamistuba, kaks vannituba ning eraldi tualettruum. Elutoast avaneb pääs kahele rõdule: ühelt võib imetleda vaadet Oleviste kirikule ning teiselt vanalinna punastele katustele.

Hiiglasliku elutoa teises osas kohtuvad köögi ja söögitoa funktsioonid. Köögistki võib astuda otse rõdule hommikukohvi nautima.

Magamistoad asuvad üksteisest täiesti eraldi ning mõlemas toas on mahukas sisseehitatud garderoobikapp ja oma vannituba koos tualettruumiga.

Elegantsed marmorimustriga vannitoad on keskmisest suuremad ja avaramad ning varustatud nutikate panipaikadega. Igas ruumis on mõeldud mugavusele ja heale disainile.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil: