Dreamland by Lonase uuenenud salongides pakutakse külastajatele laia valikut madratseid, voodeid, voodipesu ja muid magamistoa aksessuaare tootjatelt, kes juba aastakümneid edukalt tegutsenud.

Avapäeva eripakkumised


Dreamland by Lonase uuenenud salongide avamise puhul ootavad kõiki külastajaid eripakkumised ja mäng: registreerunud ostjatel on võimalus võita Lonase voodi Sonatina. Kõigis salongides pakutakse ka soodustusi – kuni 31. oktoobrini kehtib alates 200-eurose ostu puhul 15-protsendiline soodustus.

„Muidugi saab ka kingitusi! Avapäeva puhul said 200 esimest ostjat Lonase kinke. Palun kasutage võimalust meid külastada ja valige oma magamistoale sobivad mugavad lahendused,“ kutsus Lonase juht külastajaid.

Lonas on unetööstuses tegutsenud aastast 1993. Leedus alustatud äritegevust laiendades avati 2018. aastal esimesed salongid Lätis ja 2021 – Eestis. Nüüd juhib Lonas Balti riikides kokku 20 salongi tööd, pakkudes nobedate käte valmistatud madratsite, voodite, voodipesu ja muude magamistoa akasessuaaride valikut.

Paremaks uneks ja tervislikumaks eluks


Sügise alguses muutsid salongid nime ja nende uueks nimeks on nüüd Dreamland by Lonas. Peamised kauplused jätkavad tööd klientidele juba hästi tuntud kaubanduskesustes – Ülemiste, Järve ja Põhjakeskuses. Järve (Tallinnas) ja Põhjakeskuse (Rakveres) salongides tulid müügile ka Lonase madratsite, voodite, voodipesu ning muude magamistoatoodete kollektsioonid ja Ülemiste keskuse (Tallinnas) salongis uuendati ka interjööri. Selle projekt on koostatud Lonase Leedu ja Läti salongide uue kontseptsiooni alusel ning Dreamlandi tooted on nüüd salongis veelgi mugavamas ja asjakohasemas vormingus välja pandud.

Kõigis kolmes Dreamland by Lonase salongis ootavad külastajaid armastatuimad ja hinnatuimad Dreamlandi tooted ning Lonase tooted paremaks uneks ja tervislikumaks eluks. Neist tuleks mainida Lonase Muusikalist voodikollektsiooni, mille tooted Opera, Jazz, Rondo jm voodid on interjöörikujundajate loodud. Samuti Lonase madratsite kollektsioone Klassikaline ja Tricolor, mille mugavust ning tervislikkust on aidanud tagada hoolas käsitöö ja asjatundlike füsioterapeutide nõuanded. Lisaks saavad kliendid uuendatud salongidest osta tippkvaliteediga puuvillasatiinist voodipesukomplekte Lonas Home – patju ja tekke ning muid tippkvaliteedi, säästlikkuse, pikaajalisuse ja tervisesõbralikkuse kriteeriumidele vastavaid tooteid.

„Pea kolm aastakümmet on vääramatult meie peamised tegevuspõhimõtted käsitsitöö ja isikupärastatud toodang. Lonase madratsite tootmisprotsess tugineb peamiselt just hoolikale käsitööle. Valmistame korraga vaid ühte madratsit ja seetõttu on kõigile Dreamland by Lonase uuendatud salongide külastajatele tagatud kvaliteetne, säästlik ning keskkonna- ja inimsõbralik tootevalik. Ja meie aastatepikkuste kogemustega konsultandid ning spetsialistid hõlbustavad oluliselt unetoodete valimist ja iga klient leiab nende abiga endale kõige sobivamad lahendused,“ selgitas Lonase juht.

Külastajad saavad kõiki Dreamland by Lonase salongides pakutavaid madratseid ise proovida ja valides Tricolori kollektsiooni madratsi, saab seda kuni 30 päeva jooksul kodus katsetada. Salongist voodit valides saab lisaks mudelitele tutvuda ka kangaste värvipaleti ja mustritega ning soovitud mudeli väljavalimise korral tellida kojutoimetamise teenuse.

Dreamland alustas Eestis tegevust pea 20 aastat tagasi, pakkudes laia valikut magamistoamööblit, voodipesu, kodutekstiili ja aksessuaare. Aga Lonas alustas oma äritegevust Leedus ligi 30 aasta eest, kasvades aastatega jõudsalt ja pakkudes järjest uusi koos füsioterapeutide ja disaineritega väljatöötatud madratsite, voodite ja magamistoa aksessuaaride lahendusi. Tootja toodete populaarsuse kasvades suunduti 2018. aastal Läti ja kaks aastat hiljem Eesti turule.

„Dreamlandi salongid on Eesti ostjatele unekuningriigiks, kus oma unekvaliteeti hindavad kliendid on juba pikki aastaid leidnud mugava magamistoa parimaid lahendusi. Seepärast on meeldiv teatada, et nüüd pakutakse selles kuningriigis ka Lonase tooteid. Loodame, et Dreamland by Lonase uuendatud salongidest leiavad külastajad veelgi rohkem mugavaid ja hubaseid lahendusi heaks uneks,“ rääkis Lonase juht Domas Jakutis.

Jaga
Kommentaarid