Industriaalse arhitektuuriga Volta Loftide hoonesse sisse seatud tilluke elamine hõlmab endas ühte tuba, kuhu mahuvad nii elutoa, köögi ja magamistoa funktsioonid ning sinna juurde kuuluvat minikorteri (27m2) mõistes üpriski suurt ja mugavat vannituba ning mahukat garderoobi. Muret, kuhu asju mahutada, ilmselt selles elamises ette ei tule. Et pisikesel pinnal silma all olevatest tarbeesemest pääseda, on ka mujale elamisse planeeritud nutikaid kappe ja seinasiseseid panipaiku.

Siseviimistluses läbivalt kasutatud rahulik värvigamma loob korterisse äärmiselt hubase atmosfääri. Siseviimistlus mängib klassikaliste materjalidega, lisades neile efektselt modernseid aktsente. Korteris on kasutatud OCCO eritellimusmööblit ning mainekaid kodusisustusbrände. Täislahendustega korteri kontseptsioon on kokku pandud koostöös tunnustatud sisearhitektiga.

Korter paistab silma kaasaegsete lahendustega, avatud planeeringuga ning mõjub tänu suurtele akendele ja kõrgetele lagedele avaralt ja valgusküllaselt.

Funktsionaalsesse köögimööblisse on integreeritud kvaliteetne köögitehnika: induktsioonpliit ja toiduahi, õhupuhasti ning külmkapp koos sügavkülmikuga.

Põrandatel on naturaalne tammeparkett. Vannitubade seinad ning põrandad on kaetud keraamilise plaadiga.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil: