Arhitektide kujundatud luksuslik ja ajatu joonega villa on projekteeritud nii, et lõuna poolele jääb suur puidust terrass, mis on varustatud basseiniga. Bassein ei ole kasutatav ainuüksi suvel, sest sinna avaneb pääs ka hubasest ja päikselisest talveaiast.

Talveaeda kasutatakse aastaringselt ning see asub elu- ja magamistoa vahel.

Suur terrass ise on liigendatud tsoonideks — seal on kohti, kus päevitada, aga ka piisavalt ruumi einestamiseks või niisama mõnusaks äraolemiseks.

Maja on rajatud mäenõlvale ning erinevad tasandid loovad huvitava kooskõla ümbritseva loodusega.

Põhjapoolsed magamistoad sulanduvadki ümbritsevate kaljude embusse. Ka interjöör on inspireeritud ümbritsevast — domineerivad heledad ja looduslikud värvid.

Kodu keskpunktiks on läbimõeldud planeeringuga suur köök koos pika söögilauaga kümnele inimesele. Sealt leiab palju tööpindasid, nutikaid panipaiku ja mugavaid lahendusi. Köögist ja söögitoast võib astuda otse terrassile ning pikendada tubast elu õueruumi arvelt.

Panoraamakendega elutuba paistab silma ülikõrgete lagedega — lae kõrgus on peaaegu 6 meetrit. Maja läbib voolav loomulik valgus ja hästi läbimõeldud akende paigutus nii kõrgel kui ka madalal.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil: