JYSK on selleks väljakutseks valmis, pakkudes garanteeritud Skandinaavia kvaliteediga moodsat ja funktsionaalset kontorimööblit. Vaata, mida me pakume igale õpilasele, tudengile või juba „suure töö” tegijale!

Esimesed sammud koolis

Koolitee algus on aluseks kogu edasisele õpinguteperioodile elus. Sellepärast hoolitse selle eest, et sel õppeaastal oleks ka kodu koolipingiga samaväärne. Kui tuba ei ole suur, siis on võimalus sisustada ruumi vertikaalselt, kasutades kahekorruselist mööblikomplekti, mille ülemine osa on voodi ja selle all on kirjutuslaud. Sobiv ja eelkõige soodne lahendus on meie mudel MIA või SALO, mis on saadaval erinevates värvides. Samuti pööra tähelepanu ruumi õhkkonnale – loominguline ja värvidega täidetud keskkond soodustab lapse kujutlusvõimet, kuid ära liialda erksate domineerivate värvidega, sest need võivad viia tähelepanu õpingutelt eemale. Vali väikesed värvinüansid, näiteks trükimustriga erksavärvilised padjad või huvitavate piltide ja kaartidega teadetetahvlid. Loomingulisemate kodutööde tegemiseks, näiteks joonistamiseks, võib lapsel tekkida soov vahetada harjumuspärane keskkond kirjutuslaua taga millegi muu vastu – karvased padjad SOPHIE on piisavalt suured ja mugavad, et neid põrandal töötamiseks kasutada.


Samm tööelule lähemale
Keskkooliõpilane või värske tudeng soovib kodus kindlasti oma tööala ülejäänud ruumidest eraldada, et keskenduda juba tõsisematele töödele ja sepistada plaane oma erialaseks eluks. Soovitame töökoha kujundada neutraalsetes toonides, kuid mitte ühevärvilisena. Kombineerides puiduvärvi kirjutuslaua ja riiuli kontrastset värvi tooliga, saavutad meeldiva ja loomingulisema töökeskkonna. Näiteks kollektsiooni TRAPPEDAL laudade ja riiulite elegantne skandinaaviapärane disain sobitub suurepäraselt ka väiksematesse ruumidesse ning hele tool KOKKEDAL või SKODSBORG ei ole mitte ainult disainilt läbimõeldud, vaid ka töötoa funktsionaalne täiendus. Sageli eelistavad tudengid õppida hilja öösel, seega ei tohi unustada valgustust – interjööriga sobiv või just vastupidi, kontrastse värvi või disainiga laualamp on suurepärane lahendus.

Kodune töökeskkond nagu kontoris
Kui sinu kodukontori õhkkond on vahepeal muutunud igavaks, siis on aeg seda värskendada, et uuel hooajal töö sujuks ja produktiivsustase tõuseks enneolematutesse kõrgustesse. Aina muutuvate ja täienevate töökeskkonna mugavusnõuetega kohanevad ka kontorimööbli tootjad ja edasimüüjad. Näiteks üha populaarsemaks ja kättesaadavamaks muutuvad tõstetavad lauad, nagu meie uus musta ja valget värvi mudel SLANGERUP. Seda on võimalik ergonoomiliselt korrektselt reguleerida iga inimese kasvu järgi ja tõsta nii kõrgele, et oleks võimalik töötada seistes. Samuti on muutunud kontoritoolide valik – kui võtsime omal ajal arvesse istme pehmust ja rataste vastupidavust, siis nüüd hindame juba tooli erinevaid reguleerimisvõimalusi. Mudel TJELE on võrdväärne ideaalse tooliga – sellel saab kohandada mitte ainult kõrgust, vaid ka selja ja istme vahelist nurka, käepidemete asendit, seljaosa kumerust ning mõnel mudelil ka peatoe asendit.

Tänu JYSKi laiale mööbli- ja muude kodukaupade valikule, mis sobivad pea igasse ruumi ja vastavad Skandinaavia kvaliteedile, on tänaseks maailmas juba üle 3000 JYSKi kaupluse. Juba algselt loodi kaubamärk eesmärgiga pakkuda kõigile parimat ja kvaliteetseimat valikut argipäevaks ja vaba aja veetmiseks. Seda kõike jätkame siiani meie kauplustes ning ka veebis, pakkudes inspireeriva skandinaavialiku kaasaegse disainiga kvaliteetseid tooteid taskukohaste hindadega.

Saa oma kodu sisustamiseks inspiratsiooni ka www.JYSK.ee blogist ja juhenditest!

Jaga
Kommentaarid