Seetõttu peaks köök sinu enda stiiliga kokku klappima ja seda mitte ainult välisilmes, vaid ka selles plaanis, mis tunde see kasutamisel loob. Milline köök oleks sinu jaoks ideaalne? Leia alltoodud valikute hulgast, mis kõige paremini sinu enda stiiliga kokku sobib.

Klassikaline köök

Traditsiooniline ja elegantne, reserveeritud ja maitsekas, kuid mitte iial igav! Klassikalises stiilsi köök peegeldab inimest, kes teab mida tahab, ega jookse kaasa hetketrendide ja uute suundumustega.

Tänapäevast klassikalist kööki iseloomustab kombinatsioon puidust, traditsioonilistest värvidest ja usaldusväärsetest kaasaegsetest köögiseadmetest, mis toimivad ideaalses harmoonias sinu stiiliga. Sa oled köögis toimetades efektiivne ja korralik — sa ei ole kokk, kes endast segaduse maha jätaks. Sinu süda kuulub maitsvale ja armastusega valmistatud toidule, mis on valmistatud traditsioone silmas pidades ja on sadu kordi läbi katsetatud.

Modernne köök

Energiline, katsetusvalmis ja viimaseid trende järgiv — modernne köök tähendab kõike seda, mis on hetkel moes. Sa ei ole inimene, kes jääks pikalt minevikku meenutama, kuid oskad sellest siiski šnitti võtta. Hindad uusi ja põnevaid materjale, samamoodi ka uusi ja huvitavaid maitseid.

Sinu köök on justkui laboratoorium. Sa pole kokk, sa oled teadlane. Köök on sinu jaoks katsetamise ja uute lähenemiste leidmise mänguväli. Sinu maitselooming on sama põnev kui sa ise, ning kannab endas samasugust ettearvamatut võlu.

Maalähedane köök

Inimese jaoks, kes on sedavõrd rahulik ja pingevaba nagu sina seda oled, on moodsad vidinad nagu Wi-Fi ühendusega külmkapp või häälkäsklustega juhitav mikrolaineahi lihtsalt tüütud ning pole kõike nendega kaasnevat tülinat väärt. Mitte et sa oleksid minevikku takerdunud, ei, seda mitte, lihtsalt su mõtetesse mahub vaid kõige olulisem — maagiline, imetabane toit.

Sinu köök on ülim mugavustsoon. See peab olema hubane, kutsuv ja tuubil täis kõige maitsvamaid maiuspalasid, mida sa üldse ette kujutada oskad. Su köögis on rikkalikult panipaiku, kõikvõimalike kappe ja sahtleid ning see tähendab, et sa oled piisavalt hästi varustatud ka neil õhtutel, kui poodi minek isegi mitte kõne alla ei tule.

Kui su kööki siseneb külaline, oled sa hetkega relvastatud värske kannutäie tee ja küpsistega, valmis köögilaua äärde maha istuma ning naerma ja lobisema, olles seejuures siiski piisavalt lähedal, et uuesti kannu täita või taldrikule suupisteid lisada.

Sinu mantra on „kodu, kallis kodu“ ja sinu elamine on nii armas ja hubane, kui üks elamine seda üldse olla saab.

Minimalistlik köök

Selgete joontega, täpselt välja mõõdetud ning vaba igasugustest lisavidinatest — su köök peegeldab üks ühele sinu tõdedel põhinevat maailmavaadet.

Ei ainumatki nipsasja ega ebavajalikku vidinat — sinu köögis leidub koht vaid esmatarvilikule. See on ruum, mis põhineb kontrastidel, mis aga ei tähenda seda nagu oleks tegemist hingetu ja elutu pinnaga. Iga kord, kui sa sinna mõne uue idee, retspeti või peoplaaniga sisse astud, lööb su köögi süda tugevamalt tuksuma. See, mis võib mõnele ilmetuna tunduda, on sinu jaoks kui puhas lõuend ning palett on sinu käes ja sa oled valmis maalima (toiduga muidugi).

Jah, see võib olla praktiline, kuid just see aitab sul tulemusteni jõuda. Täppisteadusena kujundatud ruum on koht, kus sa endast kõige efektiivsemalt märgi maha jätta suudad. Jah, see pole igaühe maitse — kuid sa oled teistest pisut lihtsalt ees.

Allikas: housebeautiful