Põneva ajalooga hoone korrastamisega alustasid maja praegused omanikud juba 1990ndatel aastatel, kui tööstushooned ei olnud pooltki nii trendikad ja ihaldusväärsed pinnad, kui praegu. Maja sisustust on selle aja jooksul kaasajastatud, kuid võluvalt boheemlaslikust interjöörist leiab ka aastakümnete taguseid valikuid, mis toimivad igati stiilselt ja värskelt tänaseski päevas.

332 ruutmeetril paiknev maja loob juba ise oma suurte ja avarate ruumide, kõrgete lagede ja kaarjate akendega huvitava atmosfääri. Iga tuba, kuhu parasjagu sisse astuda, pakub avastamist ja üllatusi tänu põnevatele detailidele ja rõõmsatele värvikooslustele.

Interjööris segunevad erinevad ajastud ning sealt leiab nii skandinaavia disainiklassikat kui ka antiikset talumööblit. Tulemus on eklektiline ning mõnusalt boheemlaslik.

Lagede taastamisel on kasutatud naturaalset puitu. Seinad on vaba käega krohvitud ning seda mitte kõige püüdlikumalt, et säilitada ajastutruu tunnetus ning vältida "euroremondile" omast käekirja.

20. sajandi alguses ehitatud hoone juurde kuulub ka suur aed, mis võlub viljapuude ja metsikute taimedega.

Omanike elutööks on ka eluruumide juurde rajatud pagarikoda, mida on toidu- ja reisiajakirjanikud kirjeldanud kui maailma üht parimat kohta.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil:

  • Kui sind vaimustab mõte elada idüllilises Rootsi maakohas ja jätkata hästi toimivat pagariäri, vaata lähemalt Fantastic Frank lehelt — see erakordne kodu on müügis ja otsib uut omanikku.