Kes proovinud viimasel ajal vähegi juttu teha mõne terrassiehitajaga, on kuulnud kas meeletuid palganumbreid või juttu, et pole aega ja üleüldse võiks uuesti ühendust võtta nii paari kuu pärast. Tellida terrass praegu ja saada paika alles sügisel – astugu ette, kes niikaua oodata tahab. Ometi on olemas lahendus, tänu millele tatsad juba mõne päeva pärast paljajalu oma uhiuuel termosaarest põrandal, mis peab ka välitingimustes vastu kaugelt üle kümne aasta.

Ole ise terrassimeister!

Kui oled kordki oma elus LEGO klotsidest midagi ehitanud, siis tundub Gumidecki terrassi kokkupanek sinu jaoks nagu lapsemäng. Tegu on erinevas mõõdus termosaarest terrassilaualippidega, mida saab väga hõlpsalt laduda spetsiaalsetele kummist ankrutele. Viimased fikseerivad iga detaili täpselt õigele kohale ja samale kõrgusele. Tulemus jääb täpne, ühtlaste vahedega ja katab põrandat ilma suuremate materjalijääkideta. Ainus tingimus! Alus olgu kõva ja võimalikult sile. Korrusmajade rõdud, betoonterrassid, saunade kahhelpõrandad seda enamasti on ja just sinna on kõnealune toode mõeldudki. Eriti neile, kel soov näha kodus naturaalsest materjalist põrandat, mida pole immutatud ega töödeldud kemikaalidega.

Katab osavalt nii väikseid kui ka erikujulisi pindu

Gumidecki võlu seisneb lihtsuses ja modulaarsuses. Vaid 7 eri mõõtu lipist on kerge kokku laduda endale sobiva kuju ja mustriga põrandat. Kokku on 9 erinevat mustrit ja kõige populaarsem vaieldamatult kalasaba.

Materjali kulu välja arvutamiseks ja õigete detailide leidmiseks leiad internetist terrassikalkulaatori, millega lööd kiiresti kokku vajaminevate laudade koguse, koostad mustriplaani ja saad kohe teada, kui palju su uus põrand maksab. NB! Mitte materjali, vaid valmis põranda hinna. Ilma ühegi varjatud kuluta. Edasine on juba väga lihtne: esita vaid tellimus ja võid põrandale järele sõita või leppida kokku kauba saatmise üksikasjad. Keskmise suurusega rõdu (6–7 m2) materjal mahub ära iga auto pagasiruumi. Mis rõdusid puudutab, siis paljudes uusarendustes on rõduuksed nii madalal, et tavapärane laagidele toetuv terrass jätab ebamugava astme, kuhu mõnus varbaid ära lüüa. Gumideckiga on teisiti – põranda kogukõrgus jääb vaid 31 millimeetrit ja selle juures istub puitmaterjal aluspinnast nii palju kõrgemalt, et vesi sealt kergesti ära voolata saab.

Mis juhtub, kui mõni nipsasi terrassi alla kukub?

Ei midagi hirmsat. Kuigi paigaldatud põrandalippide vahe on väike, mahub sinnagi vahele pudenema mõni kallis asi, näiteks kõrvarõngas või kullatud kokteilikõrs. Tavaterrassi puhul tähendaks see automaatselt põranda laiali kruvimist või kiiruga improviseeritud konksuga tüütut koukimist. Gumidecki puhul piisab vaid paari lipi ülestõstmisest ja tagasipanekust. Just seetõttu on ka seda nimetatud põrandaks, mida kodust kodusse endaga kaasa võtta võib. Materjali vastupidavus ja kasutusaeg lubab seda teha igal juhul.

Loe nutikast terrassimaterjalist rohkem Gumidecki kodulehel ja kui hinna üle mõtiskled, võta kindlasti arvesse nii materjali eluiga kui ka seda, et pole vaja maksta juurde ei kinnitusvahendite eest ega ka töömehele.

Jaga
Kommentaarid