Väike kahetoaline elamine läbis mõned aastad tagasi suurema renoveerimise ning selle käigus ühendati tilluke köök elutoaga ning eemaldati ka sein esiku ja köögi vahelt. Tulemuseks on avar ja voolavate üleminekutega elamine, kus on palju valgust.

Korteri seinad on valged ning põrandaid katab igas ruumis naturaalne harjatud ja õlitatud kuuselaud — seda ka köögis, kus on muidu tavaks põrandaid plaatida. Musta värvi köögimööbel loob heleda taustaga laheda ja šiki kontrasti. Ka köögi tagasein on plaaditud musta värvi plaadiga.

Kööginurka eraldab elutoast pisike köögisaar elutoa poolsel küljel on toolid ja seal saab saarekese taga istet võtta. Köögipoolne osa on lahendatud mahukate sahtlitega.

Valget ja õhulist elutuba rõhutab hele toon-toonis mööbel, mille taustalt tume kööginurk oma täies hiilguses esile saab tulla. Elutoast võib astuda ka otse rõdule, mis on aastaringselt sisustatud ja toimib omaette ruumina.

Magamistoast leiab valge kõrval ka rahuliku hallikassinise tooni, mis mõjub rahustavalt ja lõõgastavat. Õhuliste kardinate taha on aga peidetud garderoob.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil:

Allikas: Alvhem.com