Valgusküllast kodu iseloomustavad puhtad jooned, naturaalsed materjalid ning modernne lõppviimistlus. Siseviimistluses läbivalt kasutatud rahulik värvigamma loob korterisse tänapäevase, kuid samas sooja ja koduse üldilme. Kodu keskmes on avar köök, kus kohtuvad industriaalsed noodid põhjamaiste nüanssidega. Põnevaks lahenduseks on söögilaua taga olev sein, mis on peaaegu kogu ulatuses plaaditud.

Ajaloolised detailid kohtuvad igas eluruumis kaasaegsete lahendustega. Kõikjal on märgata hoolikalt puhastatud vanu palkseinu. Ka mööblivalikul on piinliku täpsusega kinni peetud palkseinte toonist. Tulemus on tasakaalukalt maitsekas ning on näha, et on püütud vältida liigset visuaalset müra.

Elamisse kuulub ka muutunud maailmas väga nõutud kodukontor. Sisustatud on see loovalt ning pilk jääb peatuma arvukatele lõvipiltidele ja kujudele, mis lisavad põhjamaisesse interjööri pisut eksootilisema aktsendi.

Põrandatel on kasutatud naturaalset ja pisut rustikaalse ilmega tammeparketti, mis imiteerib kaasaegsel moel vanu laudpõrandaid ja teeb ajalooga kompromisse.

Vannituba on kortermaja kohta haruldaselt suur ja avar ning tänu suurele aknale on ruum täidetud loomuliku valgusega.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil: