Konkursilt võidu noppinud elutoa vanad paekivimüürid on näinud oma eluaja jooksul mitmeid erinevaid sisustusi. Kunagine mõisale kuuluv lehma- ja laumbalaut pakkus 70 aastat tagasi peaalust konkursil osalenud Kätlini vanaema 5-liikmelisele perele, kes loomadega ühe katuse all elasid. 2019. aastal sai sellest aga kauniks renoveeritud elutuba, mille kujundamisel on peetud kõige tähtsamaks vana säilitamist ning selle sidumist uuega. Sealjuures on üritatud tuua esile võimalikult palju valgust ning ruumile omast avarust ning lisada ka igas kodus vajalikku hubasust.

Auhinnaks on puhta retrodisainiga diivanvoodi Art, mis eristub teistest just oma kõrgete jalgade poolest. Kergesti lahtikäiv mehhanism, suured pehmed seljapadjad ning mugav istumine tagavad lihtsa kasutusmugavuse. Istmeosa all on väike pesukast, kuhu saab ilusti mahutada näiteks voodipesu. Auhinna väärtus on 1000 eurot ja meelepärase kanga saab auhinna võitja ise valida!

Diivanvoodi Art

Auhinna on välja pannud Rave Mööbel — alates 1992. aastast pehmet mööblit, voodeid ja madratseid tootev Eesti ettevõte. Läänemaa looduskaunites kohtades tootev väikeettevõte valmistab praktiliselt käsitööna üle mitme tuhande diivani, tugitooli, diivanvoodi, nurgadiivani ning voodi ja madratsi kuus. Rave Mööbel väärtustab oma toodete puhul ajatut disaini ja kõrget kvaliteeti, mis tagavad mööbli nauditavuse paljudeks aastateks.

  • Konkursi tingimuste ja kõikide konkursil osalenud elutubadega saad tutvuda lähemalt rubriigis “fotovõistlus”, mis asub SIIN.