Üüriturul maju eriti palju saada ei ole. Erinevaid portaale lapates leiab pikaajaliseks üürimiseks vaid umbes 60 objekti. Üürikuulutusi vaadates tuleb tunnistada, et ka hinnad on üldiselt krõbedad ning seda eriti just pealinnas ja selle lähiümbruses.

1. Villa Tabasalus, 639 m2, 6000 eurot/kuu

Eesti kalleim üürimaja asub Tabasalus hinnatud Lucca elurajoonis ning selle eest tuleb välja käia 6000 eurot kuus. Villat ümbritseb 8134 m2 suurune kõrghaljastusega privaatne kinnistu, kus on imeline aed ja igav nii suurel krundil juba ei hakka. Maja esimesel korrusel paikneb garaaž kahele autole, suur esik, millest pääseb avarasse kööki-söögituppa. Lisaks paikneb esimesel korrusel suur elutuba-saal ja suur kabinet. Teisele korrusele jäävad kaks magamistuba, millest pääseb vannituppa ja garderoobi. Lisaks peamagamistuba suure kaminaruumi ja luksusliku vannitoaga. Maja kolmandal korrusel paikneb kaminatuba, mida saab kasutada ka magamistoana. Soklikorruselt leiab piljardisaali, sauna ja abiruumid. Maja köetakse gaasiküttega. Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

2. Funkstiilis maja Pirital, 180 m2, 3900 eurot/ kuus

2017. aastal ehitatud modernne eramu paistab silma avara planeeringu ja mõnusate terrassidega. Planeeringu puhul on järgitud päikesesuunda ning väliterrassil paistab päike hommikust õhtuni. Maja on maitsekalt sisustatud ning ka tehnikast on kõik eluks vajalik olemas - täismõõdus sügav-ja tavakülmik, nõudepesumasin, ahi ja mikrolaineahi, TV+ helisüsteem. Suurest magamistoast saab otse terrassil asetsevasse aastaringselt sooja mullivanni. Lisaks on majas olemas saun. Kogu majas on vesipõrandaküte, mida toidab õhk-vesi soojuspump. Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

3. Palkmaja Saaremaal Ilpla külas, 141,9 m2, 1888 eurot / kuus

Maja asub looduskaunis ja idüllilises asukohas metsa ja mere läheduses. Üürileantav palkmaja on ehitatud 2005. aastal ajaloolisele talukohale. Krundil on lisaks elumajale veel külalistemaja (31m2), suur väliköök (100m2), garaaž, puukuur ja ait. Peahoones on viis magamistuba, elutuba, saun, pesuruum ja terrass. Territoorium on ümbritsetud käsitsi laotud maakiviaiaga. Maja on mõeldud aastaringseks kasutamiseks ning kütta on võimalik nii puudega kui ka elektribaasil küttega: õhksoojuspump, elektriradiaatorid. Kui maja väga meeldima hakkab, siis on võimalik see armas talu ka ära osta! Huvi korral vaata lähemalt City24.ee lehelt.


4. Mikromaja Pärnamäe külas, 22 m2, 500 eurot/kuus

Selleks, et hommikul kastesel murul jalutada ja vabas õhus kohvi rüübata, ei pea elama ilmtingimata suures majas. Viimsi ja Tallinna piiril asuv pisike mikromaja sisaldab kõike eluks vajalikku mõnusalt rohelises ümbruses. Olemas on võimalused parkida, grillida, suitsuahju kasutada ja kasvatada aiasaaduseid. Kõrval on kohe mets koos rohkete matkamis- ja tervisespordivõimalustega. Tänav on suletud väravaga ning seal puudub sissepääs kolmandatele isikutele. Uus moodulmaja koos sisustusega sobib elamiseks aastaringselt 1-2 inimesele. Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.


5. Suure aiaga maja Tallinna kesklinnas, 80 m2, 1190 eurot/kuus

Maja on 2020. aastal renoveeritud ja saanud värske ilme nii seest kui väljast. Eestaegse maja planeeringut on pisut kaasajastatud ning tehtud on uus elektrisüsteem, uus torustik, soojustus ja värske siseviimistlus. Neljatoalises majas ruumi jagub ning suvisel ajal pakub rõõmu suur ja privaatne aed, kust leiab viljapuid ja põõsaid ning oodata võib rohket kirsi- ja õunasaaki. Tegemist on väga viljaka maaga, kus on ideaalne pinnas viljapuude ja aiakultuuride kasvatamiseks. Kinnistule paistab päike terve päeva. Huvi korral vaata lähemalt City24.ee lehelt.

6. Maja Pärnus, 100 m2, 600-800 eurot / kuus

Suvepealinnas Pärnus võib mõistliku hinna eest üürile võtta paraja suurusega maja - madalhooajal on kuuüür 600 eurot ja suvekuudel 800 eurot. Maja on kahekorruseline - esimesel korrusel asuvad köök-söögituba, esik, abiruum-majandusruum, saun-dushiruum ning teisel korrusel kaks eraldi magamistuba ja neid ühendav elutuba-trepihall. Maja on elektriküttega: esimesel korrusel on põrandaküte, teisel korrusel õhksoojuspump. Köögis on olemas ka kamin. Maja ümber on kena ja avar hooviala ning jalutuskäigu kaugusel asub Pärnu jõgi ja kesklinn. Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.