1. Saaremaa, Sutu küla

Sutu lahe ääres asub väga ilus suvemajade kompleks, kuhu kuuluvad palkidest rookatusega peamaja 75.9 m2, saunamaja 28.6 m2, kõrvalhoone koos garaaži ja laohoonega, palkidest suveköök. Siin on ka korralik maakelder, välikamin ja kümblustünn. Rohkem pilte näeb siit.

2. Pärnu maakond, Pivarootsi küla

Midagi erilist perele suvepuhkuseks. Tuulikust on meri nähtav, mereni 600 m. Valla tee mereni, üldkasutatav lautrikoht. Lähedal LK-ala Puhtulaid ja Laelatu. Vaata lähemalt siit.

3. Hiiumaa, Kalana küla

Ruumikas kahe korrusega 2019. aastal valminud moodulmaja asub Kalana külas merest vaid 1 km kaugusel. Majas saab elada aasta läbi. Krundi suurus on 0,4 ha, millele on külvatud õuemuru. Krundil asuv kõrghaljastus pakub kaitset tuule eest ning loob tervikliku õueala. Kalana on looduskaunis ja hinnatud asukoht. Läheduses on suurepärased marjametsad ning liivarand vaid jalutuskäigu kaugusel. Kalana külas asub Kalana sadam. Vaata lähemalt.

4. Jõgeva maakond, Palupere küla

Privaatne palkmaja järve kaldal, 50 m Otiaru järvest. Vaata rohkem infot ja pilte siit.

5. Lääne maakond, Spithami küla

Uus suvila vanas Rootsi külas. Küla asub Põõsaspea neemes ja oli tuntud juba enne Rootslaste saabumist kui sadama ja kalapüügialana. Suvlia asub 2089 m2 suurusel krundil. Suvila kompleksi kuulub suvila, leilimaja ja väike aiamaja. Kuna suvila asub neemel, siis mõlemale pool on meri 5 minutilise jalutuskäigu kaugusel. Dirhami pood, sadam ja kalakohvik on läbi metsatee jalutades 2,5 km kaugusel. Külas on väga sõbralikud ja kokkuhoidvad elanikud. Uudista lähemalt siit.

6. Harju maakond, Naage küla

Väga privaatse asukohaga armas väike suvila/metsamaja. See on ideaaalne koht neile, kes soovivad suvesid ja nädalavahetusi veeta linnast eemal, linnulaulu ja loodust nautides. Vaata rohkem pilte ja infot siit.

7. Tartumaa, Vehendi küla

Võrtsjärve ääres hubane ja omapärane suvila. Hoone on ehitatud suvilarajooni 2007 aastal. Maja on soojustatud. Suurepärane koht suvituseks või vajadusel aastaringseks elamiseks Võrtsjärve läheduses. Võrtsjärv-paadi sisselaskmis slip ca 200m jalutuskäigu kaugusel. Võrratud päikeseloojangud järve kaldal! Isikliku paadi olemas olul võimalik Tartust sõita mööda Emajõge Võrtsjärvele ja sealt suvila juures asuvasse paadisadamasse, kus enda paat ära parkida ja veeta aega mõnusalt suvilas igapäevasest argielust eemal. Vaata siit.

Milline suvekodu meeldib sulle?