Kliendi eelmine magamistuba oli ideaalne näide sellest, mis juhtub, kui kasutada elamises liiga palju soojasid toone. Vanas magamistoas, nagu ka teistes eluruumides sulasid kokku maalähedased pruunid, beežid ja rohelised. Nii oli üldmulje pisut raskepärane ja monotoonne. Kliendi soov oli saada uus magamistuba, mis oleks inspireeritud luksuslikest hotellisviitidest.

Et sisekujundaja lähtub esmalt kliendi soovist, võeti arvesse soov rohelise või sinise interjööri järele. Et olemasolevasse elamisse veidi kargust tuua, langes otsus jaheda, kuid särava sinise kasuks. Tulemus sai tõeliselt meditatiivne.

Ruumi keskpunktiks sai loomulikult voodi, millele paigaldati uhke polsterdatud voodipeats. Karge sinise taustal mõjub polsterdatud detail soojalt ja hubasust loovalt. Tagasihoidlike mustritega tekstiilid tekitavad puhaste pindadega lõbusa rütmi, kuid ei mõju sealjuures liiga pealetükkivalt. Värvikaardil domineerivad sinise kõrval vanast magamistoast tuttavad pruunid ja beežid. Öökappide kohale asetatud peeglid toovad interjööri kauni valgusemängu ja peegeldavad akendest avanevat vaadet aiale.

Voodipeatsi mustrivalikut kordab voodi ette asetatud polsterdatud pink, mille tumedad jalad loovad täiusliku harmoonia samas toonis öökappide ja kummutiga.

Tähelepanu on suunatud kergele ja voolavale ornamendile. Voodi juures kasutatud tekstiilidega harmoneerub imeliselt hästi ka pehme tekstuuriga vaip. Oma koht on mahedatel patju imiteerivatel valgustitel — öölampe ei ole magamistoas kunagi liiga palju!

Ruumi täiendavad liivakarva beež tugitool ja soliidse mustriga kardinad. Pastelsetes toonides atmosfäär mõjub suviselt ja õhuliselt viies mõtted lausa vägisi mererannale.

  • Tutvu Carla Astoni teiste sisekujundustega tema kodulehel.
Jaga
Kommentaarid