"Pandeemiaolukorra tõsidust mõistame kõik, teisalt on hinnakampaaniad jaekaubanduse lahutamatu osa. Ka kliendid on kampaaniapakkumistega harjunud ja seavad oma poeskäigu just pakkumistega päevadele. Meie püsikliendid on harjunud, et iganädalaselt kolmapäeviti, laupäeviti ja pühapäeviti on K-rautal 30-protsendiline allahindlus kõigile toodetele ning neil päevil külastas meie poode 2–3 korda tavapärasest rohkem kliente," lausus Kesko Senukai Estonia juht Donatas Zalobaitis. "Kujunenud olukorra valguses üritasime leida omalt poolt võimalusi muuta ostlemine meie poodides turvalisemaks, mistõttu otsustasime selle kampaania peatada."

Asemele püsiallahindlused

"Et vältida inimeste poekülastuste koondumist kindlatele päevadele, rakendasime alternatiivse lähenemise kuni pandeemiaolukorra lõpuni ja pakume paljude tootegruppide lõikes püsivaid allahindlusi. Nii ei pea ostjad ootama oma ostude tegemiseks kindlat nädalapäeva ja nad saavad oma ostud teha just kõige sobivamal ajal, millega vähendame seniseid ostude tippaegasid ning seeläbi muudame ostukeskkonda veelgi turvalisemaks," rääkis Zalobaitis.

Kesko Senukai Estonia juht lisas, et K-rauta peatab nädalapäevapõhise kampaania kohe ja vabandas ühtlasi klientide ees, et lähipäevil on veel klientidele nähtavad mõned kampaania telereklaamid, kuna kõiki reklaame ei õnnestunud kohe tühistada. Sellegipoolest ettevõte kampaaniat ei jätka, märkis ta.

"Usutavasti toob meie otsus peatada 30-protsendilise allahindluse kampaania kaasa ka märkimisväärse klientide arvu vähenemise, kuid teeme seda eesmärgiga anda oma panus pandeemiaolukorra ületamiseks," lausus Donatas Zalobaitis.

Maski peab kandma igaüks

"K-rauta kauplused on väga hea ventilatsiooniga ja tagame iga ostja kohta sõltuvalt kauplusest turvalise 25–50-ruutmeetrise müügipinna. Kauplusesse sisenemisel kontrollivad meie töötajad, et kliendid kannaksid näomaski. Juhul kui mõnel külastajal ei ole maski, annab meie töötaja talle poeskäiguks tasuta ühekordse meditsiinilise näomaski. Palume ühtlasi klientidel külastada kauplust üksinda, desinfitseerida käed nii poodi sisenedes kui ka sealt väljudes ja kanda maski kogu ostlemise ajal," lausus Donatas Zalobaitis.

K-rauta kuulub Kesko Senukai gruppi, mis on Baltikumi suurim ehitus-, remondi- ja kodukaupade kett. K-rauta kauplustes töötab üle Eesti ligi 500 inimest.

Jaga
Kommentaarid