„Iseteeninduskeskkond hange.ee on esimene valik inimestele, kes on otsustanud hakata ehitama ja otsivad ehitusfirmat,“ tutvustab ettevõtet müügijuht Egne Teearu. „Igal aastal korraldatakse veebikeskkonnas tuhandeid ehitushankeid ja 2020. aastal tehti hange.ee keskkonnas nendele hangetele ehitusfirmade poolt üle 25 000 pakkumise!“

Selle asemel, et ise ehitajat otsida …

On üsna tavaline, et ehitus- või remonditööde planeerimisel on esmaseks mureks just kogemustega ja hinnatud spetsialisti leidmine. Tihti alustatakse ehitaja otsinguid oma tutvusringkonnast või otsingumootorite kaudu. Pärast kümneid päringuid ja kõnesid selgub aga kurb tõsiasi, et suhtlus erinevate ettevõtetega on aeglane, konkreetse pakkumiseni ei jõuta või veel hullem – vastus jääb sootuks saamata.

Enamasti ei ole võimalik saada ka täpset tagasisidet ehitaja varasemate tööde kohta, seega puudub kindlustunne töö tegija oskuste ja kvaliteedi suhtes. Seetõttu on üsna tavapärane, et suuremad ning väiksemad ehitus-, lammutus- ja remonditööd jäävad tegemata või lükatakse edasi, kuna vajalikku abi ei ole lihtne leida. Halvemal juhul lepitakse valiku puudumise tõttu keskpärase töövõtjaga.

… lase ehitajal leida sind

Hange.ee keskkonnas lisatud töödele teevad pakkumisi aga ettevõtted, kelle jaoks on tegemist vajav töö sobilik ja atraktiivne. Seetõttu ei pea tellija kunagi muretsema, et pika telefonivestluse või kirjavahetuse lõpptulemuseks on endiselt tegemata töö, seda kas logistilistest, töö iseloomust või mahust tulenevatest põhjustest olenevalt.

Lahendus on väga mugav ka ehitusettevõttele, sest võimaldab vastavalt firma võimekusele valida, millistel hangetel osaleda, ja valida tööd, mille tegemisega hätta ei jääda.

Samuti ei pea olema ehitusspetsialist, et enda tööd hange.ee keskkonda lisada, kuna ehitusfirmad saavad veebiportaalis töö kohta täpsustavaid küsimusi esitada ja vastavalt sellele ka enda pakkumise koostada. „Kahtlemata on väga oluline välja tuua, et kui hanke korraldajale saadud pakkumised ei sobi, puudub kohustus hankele võitja valida,“ täiendab Teearu.

Eelmistelt klientidelt saadud hinnangud nähtavad igale hanke korraldajale

„Hange.ee eristub konkurentidest väga suuresti eelkõige selle tõttu, et eelmiste klientide hinnangud tehtud töödele on nähtavad igale hanke korraldajale, kes ehitusfirmalt pakkumise saab,“ selgitab Teearu.

Hanke korraldajal on lisaks hinnangutele võimalik tutvuda ka pakkumise teinud ettevõtte majandusnäitajatega alates maksuvõlgadest, asutamise aastast ja töötajate arvust kuni käibenäitaja ning majandustegevuse registri sissekanneteni otse hange.ee keskkonnas.

Ehitusfirmadele jäetud autentsed ja tagasiulatuvalt kontrollitavad hinnangud ning keskkonna kasutamise lihtsus on peamised põhjused, miks hange.ee keskkonnaga liitub igal aastal tuhandeid uusi kasutajaid.

Hange.ee on lihtsaim viis kvaliteetse ehitaja leidmiseks juba 15 aastat!

Jaga
Kommentaarid