Moes on ümarad vormid

Pehme mööbli disainis on esile kerkinud ümarad vormid ning jalgadele tõstetud diivanid. Silmailu ja mugavust pakuvad kohevad padjad. Kurvikad ja ümarad diivanivormid tunduvad tihtipeale hubasemad, kui rangelt sirgete piirjoontega sisustus.

Ümarus pole puhtalt esteetiline, vaid ka äärmiselt praktiline – kandilisel diivanil pole ju pooltki nii mugav perega vaba aega veeta.


Petra – diivan, mis püüab pilke! Furgneris saadaval ka erinevad värvitoonid! Tule proovi järgi salongis Sakala tn 7 või telli e-poest: furgner.com

Skandinaavialik stiil pole kuhugi kadunud

Eestlastele on alati põhjamaine stiil meeldinud ja sobinud. Klassikalised esemed on hoolimata kõige viimastest moevooludest alati stiilsed!

Skandinaavialikus stiilis domineerivad modernsed ja geomeetrilised vormid. Mitmes mõttes on inspiratsiooni võetud 80ndatest ning see tänapäevakonteksti toodud. Tihtipeale on diivanid tõstetud jalgadele, mis aitab ruumi visuaalselt õhulisemaks muuta. Tänu sellele sobivad need ka väiksemat sorti elutubadesse.

Kui armastad skandinaavialikku disaini, siis tunnustatud Taani disainerite poolt loodud diivan Faro on mõeldud just Sulle! Diivani peenikesed jalad muudavad üldmulje kergeks ja õhuliseks. Kumerad vormid ja parajalt suur istumissügavus tagavad istujale mugavuse. Tule proovi järgi salongis Sakala tn 7 või telli e-poest: furgner.com. Saadaval ka erinevad värvitoonid.

Julged värvid on in!

Diivan ei pea alati tingimata hall olema, kuigi klassika ei lähe samuti loomulikult moest. Värvidega võib julgelt mängida ning seda on näha ka diivanitrendides.
2021 värvid on:

  • Sinep – soe toon, mis tervitab ja paistab silma!
  • Smaragdroheline – julge valik julgetele inimestele!
  • Hall – nagu öeldud, hall ei lähe iial moest!
  • Valge – diivani puhul saab valget kindlasti julgeks värvitooniks nimetada!
  • Õrnroosa – õhuline roosa, mis püüab pilke, ent ei riiva silma!
  • Pastelsed toonid – julgete värvide kõrval on endiselt moes mahedamad toonid!


Saage tuttavaks Comoga! Diivani disain sobib hästi erineva stiiliga kodudesse ja mahutab istuma kolm inimest. Como üllatab taskukohase hinnaga ning on saadaval erinevates värvitoonides. Tule proovi järgi salongis Sakala tn 7 või telli e-poest: furgner.com.



Diivan Villa suudab luua koduse õhkkonna igas interjööris. Diivanit kaunistavad puidust jalad ning sobiva kattematerjali saate ise välja valida! Tule proovi järgi salongis, Sakala tn 7 või telli e-poest: furgner.com

Eestis valmistatud!
Furgneri diivanid valmistatakse siinsamas Eestis kohalike meistrite hoolikate käte all ja valmistatakse käsitööna spetsiaalselt kliendile.

Diivanite kollektsioon on kvaliteetne, mugav ja luksuslik ning valmistatud tunnustatud disainerite poolt. Diivanite värvi- ja kangavalik on rikkalik, samuti on saadaval nii klassikalised kui ka nurgadiivanid, võimaldades vastavalt oma kodu suurusele ja sisekujundusele leida just see õige lahendus. 

Tutvu Furgneri toodetega e-poes: Furgner.com või tule tutvu näidistega meie salongis Sakala tn 7.



Valik Furgneri diivaneid uuest kollektsioonist -15%

Diivanite tarneaeg: 4–5 nädalat!

Saadaval erinevad värvitoonid!

Sakala tn 7, Tallinn
www.furgner.com

Jaga
Kommentaarid