Kui koroona tulekuga ennustati kinnisvaraturul hinnalangust juba sügiseks, siis praegu ei ole endiselt selle kohta ühtegi märki näha. Kinnisvarahinnad tõusevad tavapärases tempos ja mõistlikul määral.

Tavapäraselt on eluaset lihtsam müüa kui leida uut, sest inimesed on oma unistuste kodu leidmisel väga erinevate ootustega. Samas kui lõpuks leitakse see õige, võib kergesti sellest ka ilma jääda, kui ostmiseks vahendid puuduvad, sest olemasolev eluase tuleb uue soetamiseks maha müüa.

Müügi puhul ei pea kartma mingiks perioodiks kodutuks jäämist, kui pole veel seda õiget leidnud, sest ostjaga saab tavaliselt erinevates võimalustes kokku leppida. Kui kogu protsess liialt keerukas tundub, siis tasub võtta appi maakler, kes taoliste tehingute protsesse igapäevaselt juhib ning aitab mõlemale poolele parima lahenduse leida.

Nii eluaseme ostu- kui ka müügiprotsessi õnnestumiseks saavad inimesed ise palju ära teha. Müües tasub luua nii-öelda kaubanduslik välimus või teha värskenduskuur, kuid vahel piisab ka korralikult koristamisest. Ostu puhul jällegi on vajalik paindlik ja avatud meel. Vahel on nii, et esialgse idee kõrvale kerkib ootamatult hoopis teistsugune valik ja inimene saab veel parema kodu, kui alguses lootis.

1x
00:00

KoduLine aitab nii kinnisvara müüjat kui ka ostjat, sest müügiks värvatud maakler saab ühtlasi aidata ka uue kodu ostmisel. Seda õiget kodu otsides on nüüd võimalik oma ostusoov sisestada Eesti esimesse ostukuulutuste portaali ja võimalus saada otse maakleritelt nii avalikke kui ka mitteavalikke pakkumisi.

Jaga
Kommentaarid