Uueks sisekujundussuunaks on julge maksimalism

Suured mustrid ja jõulised värvid toovad kujundusmaailma pöörasema külje. Üheks maksimalismi väljundiks on ülisuured lillemotiivid.

Ammuta inspiratsiooni minevikust

Sisekujundajate sõnul pöördutakse tavaliselt keerulisel ajal vana ja turvalise juurde. Nii on ka selle trendiga. Avasta sajanditevanuseid mustreid, mida paljud tapeeditootjad taastoodavad ning kombineeri elamises vana ja uut.

Ka käsitöötapeedid on muutumas populaarseks, kuna inimesed on nõus investeerima kujundusse, millel on tähendus ning mis on loodud armastusega.

Mahenda mustreid heledate pindadega

Et ruum liiga kirjuks ei läheks ja kaunid mustrid saaksid interjööris esile tõusta, siis tasakaalusta tapeeditud pindu heledate ja neutraalses toonis pindadega. Nii saavutad harmoonilise tulemuse.

Unustatud seinamaalingud

Sisekujundajate sõnul saadab sellel aastal seinamaalinguid meenutavaid tapeete suur edu. Alustades maalitud lilledega ja lõpetades imeliste panoraamidega. Sellised tapeedid teevad seinast terve ruumi fookuspunkti. Siiski tasub läbi mõelda, kas selline julge tapeet just sinu koju sobib ja kas suudad sellega aastaid koos elada? Muidugi on tapeet suurepäraseks võimaluseks interjööri aeg-ajalt värskendada ning selle ilmet muuta. Kui tapeedipanek sind ei heiduta, siis miks mitte teha just eriti julgeid valikuid?

Tapeetide tumedam poolus

Sageli välditakse seintel tumedaid toone, kuna kardetakse, et see võib ruumi liialt pimedaks muuta. Kuid kui kasutada õiget ja head valgustust võib dramaatilisemate nüanssidega tuua enda koju hubase ja intiimsema õhkkonna. Eriti hästi toimivad tumedamad toonid magamistoas.

Tapeet vannitoas ja köögis

Tapeet ei pea kuuluma ainult elutuppa või magamistuppa. Uuemad tehnoloogiad lubavad tapeetida ka niiskemaid ruume tänu pestavale tapeedipinnale. Miks siis mitte tavalise kahheplaadi või värvitud seina asemel lisada nendessegi tubadesse rohkem põnevust ja isikupära?

Tapeet laes

Kõrgete lagedega interjööris võib ka mõnes kohas tapeedi abil esile tuua. Madala laega ruumis aga tasuks tumedamaid toone ja mustreid vältida, sest need toovad lae visuaalselt lähemale.

Leia oma stiil

Lillemustreid on erinevaid ja nende abil on lihtne sobivat meeleolu luua. Maakodusse on hea lisada õrnemate mustritega romantilist tunnetust.

Linnakorteriski on võimalik puuduvat rohelust loodusest inspireeritud taimemustritega kompenseerida.