Konkursile saatis pildid perekond Pärnust, kes võtavad jõuludest kõik mis võtta annab ning ka kodu kaunistamisele pööratakse palju tähelepanu — pühadekaunistusi leiab nii erinevatest tubadest kui ka aiast. Lisaks traditsioonilisele kuusele ja jõulutulukeste ülesriputamisele meeldib perele igal aastal erinevaid dekoratsioone välja mõelda — tänavu sai valmis meisterdatud käbidest kuusk ning ka aknadekooridega on palju vaeva nähtud.

Vaata ka teisi konkursile laekunud pilte:

Kuidas fotovõistlusel osaleda?

Saada aadressil moodnekodu@delfi.ee 3-6 fotot oma jõuluilmelise kodu interjöörist või aiast ja kirjelda mõne lausega, kuidas oled oma elamist kaunistanud ja mis on teie peres pühade juures oluline. Pilt võib olla tehtud ka varasematel aastatel. Konkursile saab pilte saata 08.12.2020-2.01.2021

Konkursi tingimused:

  • Pildistatav ruum peab olema puhas ja korras.
  • Ootame pilte, millel on pühadeks kaunistatud kodune interjöör või koduaed.
  • Pildid palume saata üksikult, mitte kollaažina. Pildi suurus peab olema vähemalt 1MB ning pilt peab olema hea kvaliteediga. Uduseid, väga tumedaid ja kehva kvaliteediga fotosid konkursil ei aksepteerita. Toimetus jätab endale õiguse ebasobivaid pilte mitte avaldada.
  • Pildi saatjal peab olema õigus pilti kasutada, st ebaõigel teel saadud pildid fotovõistlusel ei osale.
  • Toimetusel on õigus kasutada pilte Moodne Kodu veebis ja paberväljaandes, viidates autorile.
  • Võitja selgub rahvahääletuse ja žürii otsuse tulemusena. Žürii teeb valiku kolme kõige enam lugejatelt hääli saanud kodu seast. Žüriisse kuuluvad Moodne Kodu toimetajad ja sisekujundaja Anita Karma.
  • Finaali valitud fotod on rahvahääletusel 04.01-08.01.2021 ja võitja kuulutame välja 11.01.2021.


Auhinnaks on mõnus olemine kahele maalilisel Viirelaiu saarel — paketti kuulub Restoran Rado kevadine õhtusöök koos majutusega deluxe toas. Eksklusiivne pakett sisaldab ka transporti saarele ja tagasi, hommikusööki ja sauna. Samuti saab maitsta kohalikke peeneid napsusid. Viirelaiu külastus toimub 30.04.2021.

Viirelaiule tuleb külla meisterkokk RADO ja võitjat üllatab ta kevadise erimenüüga, kuhu kuuluvad üllatavad road, mida tavaliselt restoranist ei leia. Lisaks valib sommeljee söökide kõrvale spetsiaalselt selleks õhtusöögiks valitud ja Eestisse toodud veine. Viirelaiu saare kohta saad lugeda lähemalt SIIT.

Mõnusat pühade jäädvustamist!

  • Vaata SIIT ka möödunud aastase fotovõitluse võidukodu.