Eestlased on praktilise meelega ja alustavad oma kodu nutikamaks muutmisest sealt, kus king kõige rohkem pigistab. „Kui oktoobrist aprillini tuleb regulaarselt maja kütta, ei ole üldse üllatav, et Eesti inimesed soovivad kõige rohkem teada selliste targa kodu lahenduste kohta, mis pakuvad ruumi temperatuuri hoidmise ja seadistamise võimalusi,“ ütles JUNG Eesti piirkonna juht Mark Melts.

„Kõige sagedasem põhjus, miks inimesed targa kodu lahenduste kohta infot küsivad, on soov küttekuludelt kokku hoida. Teiseks argumendiks on mugavus, muuhulgas võimalus süsteemi nutiseadmest juhtida,“ lisab Mark Melts.

Universaalne disain ja eestikeelne äpp

Hiljuti tõi JUNG turule uue ruumitermostaadi, mis sobib just neile, kes täit targa kodu lahendust ei vaja, kuid soovivad siiski kodus või kontoris ruumitemperatuuri mugavamalt reguleerida ja küttel silma peal hoida. JUNGi uus ruumitermostaat on ühendatav mis tahes elektriliste kütteseadmetega, sealhulgas põrandaküttega. Töökindlus ja kvaliteet on JUNGi poolt garanteeritud ning kõik JUNGi tooted valmistatakse Saksamaal.


Uut termostaati on võimalik juhtida ka nutiseadmest. Selleks laadige alla rakendus JUNG Temperature Config (saadaval nii iOSile kui ka Androidile) ning ühendage nutitelefon ja termostaat omavahel. Seadmete omavaheliseks ühenduseks kasutatakse Bluetooth Low Energy protokolli kaudu, mis edastab juhtmevaba signaali vähese energiakuluga ja töökindlalt. JUNG Temperature Config äpi menüü on eestikeelne, mis teeb selle kasutamise lihtsaks ja arusaadavaks.

Lisas näeb JUNGi uus ruumitermostaat interjööris stiilne välja. Seade paigaldatakse kaane alla, mis on saadaval 96 eri värvitoonis ning kõigis JUNGi disainiseeriates.

Tehnilised andmed:

Tüüp: nädalarežiimiga nutitermostaat koos ruumitemperatuuri anduriga

Ühendus nutitelefoniga: Bluetooth Low Energy (BLE)

Puhkuserežiim: programmeeritakse kuupäeva ja kellaaja järgi

Toitepinge: 230 VAC

Juhtkontakt: 8 A / 250 VAC (sisesensoriga), 5 A / 250 VAC (täiendavalt tellitava põrandasensoriga)

Võimalikud režiimid: küte või jahutus

Töötemperatuuri vahemik: + 0 °C ... + 50 °C

Mälu talletamine: 4 aastat (patarei CR 1220)

Mõõtmed: 45 × 45 × 25 mm

Saadaval JUNGi partneritelt:
www.kontaktid.jung.ee

JUNG
JUNG valmistab premium-kvaliteediga tooteid igale maitsele ja rahakotile. Ettevõtte portfellis on lülitid, pistikupesad, dimmerid, termostaadid ning erinevad jälgimis- ja reguleerimisseadmed nii kodudesse kui avalikesse hoonetesse. 1912 asutatud JUNGi eesmärk on alati olnud – pakkuda teedrajavaid lahendusi klassikalistele toodetele ning luua uusi tulevikku suunatud lahendusi. Kuni tänaseni valmib kogu JUNGi toodang Saksamaal, pakkudes kohalikele elanikele tööd ning vastutades selle eest, et tootmine oleks energiaefektiivne ja jätkusuutlik. 2011. aastal omistati ettevõttele TÜV Nord poolt „Made in Germany“ tähis.
Jaga
Kommentaarid