Nii nagu ka toas, on suvises aias oluliseks elemendiks mööbel. Eesti tootja Disainmet on valmis saanud laheda disainiga metalli ja puitu kombineeriva komplekti, mis on inspireeritud möödunud sajandi keskpaigast.

Foto: Disainmet


Et terrassist saaks eriti hubane tuba, kulub ära ka üks praktiline vaibake, mis peaks vastu ilmastikule. Eesti tootja Narma plasticWeave kollektsioonist leiab eri värvides ja mustrites vaibakesi, mis sobivad nii tuppa kui ka õueruumi. Meie lemmikuteks on lõbusalt kelmikas punane ja malbe hall triibuvaip.

Fotod 2x: Narma

Kui laud vajab katmist, on abiks Valhalla Living'i õrnalt suvised aksessuaarid, mida kaunistavad tuules õõtsuvad kõrrelised või eksootilised palmipuud.

Õunapuude vahele võib sisse seada aga hoopis hoopis mõnusa äraolemise, kus pisut varjulisemas kohas raamatuid lugeda või linnulaulu nautida ja mediteerida

Ükskõik, kas tegu on suure ja uhke aia, või pisikese linnahooviga, ei saa üle ega ümber korralikust grillist. Linnainimesele on Disainmet disaininud linnagrilli, mis nagu nimigi ütleb, on valmistatud mõeldes linnamajapidamisele, kus praktilisus, disain ja kõrge kvaliteet on välistamatud. Tänu termosaarest tööpindadele on on kerge sööki grillimiseks ette valmistada, mis muudab grillimise eriti mõnusaks ja nauditavaks.

Foto: Disainmet

Kui peres juhtub olema lapsi, siis teeb aias palju rõõmu kena mängimistelk, mis sobib nii onnimängudeks kui ka peavarjuks palavuse eest.

Foto: Tipitiri

Tegevust annab ka laheda disainiga kiik, mis on inspireeritud kuue- ja seitsmekümnendate Skandinaavia mööblist. Kõik puidust osad on valgest tammest ja viimistletud mesilasvaha baasil valmistatud viimistlusvahaga.

Foto: Tipitiri

LOE LISAKS: