Fantastiline vaade Tallinnale on vaid üks Kalevi Panorama korterite eksklusiivsetest eelistest. Harmoonilise ja kõiki vajadusi rahuldava kodu sisemisele poolele on oluline ka ilu, mis avaneb akendest või rõdult välja vaadates. Katusekorterite akendest näeb vanalinna, kesklinna, merd ja sadamat, kus saab jälgida silduvaid kruiisilaevu. Samuti Kalevi staadioni peaareeni ja Ülemiste kvartalit. 2023. aasta jaanuaris sai Tallinn Euroopa rohelise pealinna tiitli ja selles on võimalik ka Kalevi Panoramat külastades veenduda – elamukompleksi ümbritsevad pargid ja rohealad. Ja see kõik asub pealinna keskel!

Rohkelt eeliseid

Kalevi Panorama elamukompleks võeti kasutusele 2020. aasta juulis. See koosneb kolmest 14-korruselisest kortermajast, mis asuvad aadressil Võistluse 6. Kalevi Panorama on funktsionaalsed ja hea planeeringuga kahe-, kolme-, nelja- ja viietoalised korterid. Kõikides katusekorterites on kamin, mõnes ka saun.

Kõik korterid on varustatud energiasäästlike ja mugavate „targa maja“ lahendustega, mis aitavad omanikul hoida kommunaalkulu kontrolli all ja säästa iga kuu nii raha kui ka aega. Elamukompleksi juurde kuuluvad avar maa-alune garaaž, panipaigad ja suur laste mänguväljak. Meeldiv boonus kinnisvaraomanikele on kompleksi heakorrastatud territoorium, mida kaunistab Eesti kunstniku Tauno Kangro unikaalne skulptuur „Kalev naaseb koju“.

Kalevi Panorama korterite hinnad algavad 200 000 eurost kahetoalise korteri eest. Katusekorterite hinnad varieeruvad 530 000 eurost kuni ühe miljoni euroni, olenevalt ruutmeetrite arvust.

Kahetasandilised korterid asuvad kompleksi kolme korpuse 13.–14. korrustel. Kalevi Panorama elamukompleksis on nii suhteliselt väikeseid, veidi üle 85 m2 kahekorruselisi katusekortereid kui ka avaramaid, suurusega kuni 150 m2.

Aleksandr Voronkov, Müügidirektor Tycoon OÜ.

Kalevi Panorama katusekorterid on tõeliselt unikaalsed elamispinnad Tallinna kinnisvaraturul. See on haruldane kooslus ruumikusest, kvaliteetsest viimistlusest ja mugavast asukohast. Kompleksi asukoht on optimaalne: läheduses asuvad koolid, lasteaiad, keskhaigla, kauplused ja restoranid. Tänu sellele, et majad asuvad väikesel künkal ja neil on 14 korrust, saavad katusekorterite omanikud parima vaate linnale – akendest näeb kogu Tallinna!“

Jaga
Kommentaarid