Korterisse sisenedes astume avarasse ja helgesse esikusse, kus kohe püüab pilku oliiviroheline sein ning valge seina taustal kontrastina välja joonistuv metallist stangede süsteem. Pere ühtses koloriidis jalanõude ja jopede varu sobib sinna valatult. Justkui stseen mõnest filmist. Marmorimitatsiooniga keraamiline põrandaplaat annab viimase lihvi elegantsele ja luksuslikule esikule. Koridori seintel ripuvad Stockholmi ja Tallinna postrid juhatavad pilgu sujuvalt korterisse, kus paistavad oliivirohelised õhulised maani kardinad.

Teele jäävad uksed nii suurde panipaika kui kaunisse minimalistlikku tualettruumi. Korteri mõlemas tualettruumis on lihtsad valged seinaplaadid ning hallikas toonis keraamilised põrandaplaadid, mis loovad tagasihoidlikult elegantse tulemuse. Mustad detailid ning rohelised ja heledad tekstiilid hoiavad kaunilt tervet korterit läbivat värviskeemi. Kodus on ka väiksem riiulitega panipaik, kus hoitakse kodutarbeid ja pesu.

Kaunis hele avatud köök ja elutuba on kui suurepärane näide põhjamaise stiili meistriklassist. Harmoneeruv ja minimalistlik, viimse detailini viimistletud täius. Eestoa teleri taha on loodud mustast puidust pilkupüüdev aktsentsein. Vastasseinas asuva diivani kohal on ootamatu lahendusena loodud suur klaasitud aken, et pikendab elutoa osa ning toob ruumi rohkem valgust. Klaasitud akende taha jääb ruum, mida kasutatakse kodukontorina. Kodukontori mustade raamidega uksed avanevad esikust kahele poole. Uste ruudumuster kordab kontori ja elutoa vahelise akna mustrit.

Must-valge-rohelisse magamistuppa lisavad särtsu kuldsed lambid ja pilkupüüdev sulgedest laevalgusti. Seinade minimalistlikud kunstitööd kannavad endas kodu minimalistlikku vaimu.

Lastetoas domineerivad oliivirohelised seinad ning põnevad detailid - roheline kaktuslamp ja must pealuu torkavad kohe silma. Visuaalselt kaunilt on lahendatud laste koomiksid-ajakirjad, mis tavaliselt virnastatuna võivad ruumi üldmuljet rikkuda. Siin on aga nad organiseeritud mustadesse vertikaalsetesse dokumendihoidjatesse. Sinepiroheline tugitool ning värviline vaip torkavad suure sisseehitatud musta kapi taustal eriti hästi silma ning lisavad iseloomu.

See inspireeriv Vana-Rannamõisa teel asuv kodu on endale uut omanikku otsimas - kui soovid seal elada, vaata lisa Kinnisvara24.ee lehelt.