Korterisse sisse astudes voolab vastu soojus. Eks hele värv, ajaloohõnguline tapeedivalik ja dekoratsioonid ning rustikaalsed elemendid võivadki nii mõjuda. Esiku seinal tervitab kollaaž vintage postritest, mis harmoneerub mõnusalt lillelise tapeediga.

Õrn lilleline tapeet juhib meid elutuppa, kus esmase tähelepanu tõmbavad endale suur pruun nahkdiivan ning kaunis kamin. Tuba mõjub rahustavalt, hoolimata detailirohkusest. Seintele on riputatud põnevad maakaardid, kapi otsast paistab mootorratas, kaminasimsil isikupärased (ja isegi natukene kelmikad) dekoratsioonid. Just nii kui õues, ununeb ka siin kodus viibides teadmine, et oled Tallinna südalinnas. Rikkalik puidukasutus, helged toonid ja maitsekalt kombineeritud tekstiilid loovad mõnusa hubase ruumi, kus ennast nii talvekülma kui suvepäikese eest peita. Romantilise hingega inimene tunneb end siin suurepäraselt ilmselt igal aastaajal.

Aknast avaneb vaade aia rohelusse ja hoone küljele. Saan teada, et tuppa paistab kaunis hommiku- ja päevapäike.

Heledad toonid ja puit on kasutusel ka köögis. Täienduseks neile on toodud hallikas kivi seinas. „Ilmselgelt on kujundaja looduslemb,“ mõtlen endamisi.

Sammun korteri teise tuppa. Lapse tuba. Hobusepildid seinas ja mõnus mänguvaip maas. Metsik preeria ja linnaseiklused. Juba toa sisustus innustab seiklustele ning ergutab loovust. Mööblipaigutusel on siin ruumis maksimaalselt tekitatud vaba pinda. Kes siis ei oleks väiksena armastanud magada kõrges voodis?

See armas Tatari tänaval asuv kodu on endale uut omanikku otsimas - kui soovid seal elada, vaata lisa Kinnisvara24.ee lehelt.