„Sulgemise otsus on küpsenud juba mõnda aega ning on kombinatsioon kriisi mõjudest ja isiklikest uutest eluplaanidest. Oleme ju kõik need 10 aastat Rootsist taaskasutusmööblit toonud ja taastanud ning seda on plaanis edasi teha ja sotsiaalmeedia vahendusel müüma hakata,“ ütles Kairit Potisepp, Homearti looja ja tegevjuht.

Detsembris täitus Homeartil kümme aastat Telliskivi Loomelinnakus.

Väikese pereettevõttena on nad 2005. aastast pannud palju energiat ja tulist kirge selle mõnusa ja inspireeriva poe pidamisse. Selle aja jooksul on Homeartil olnud kolm erinevat asukohta: Pikal tänaval vanalinnas (2005-2008), Rotermanni kvartalis (2008-2010) ja alates 2012. aastast Telliskivi Loomelinnakus.

„Tohutu elu- ja ettevõtluskogemus, eranditult suurepärased töötajad ja imelised kliendid on väärt pagas, millega elus edasi liikuda. Kas kunagi veel ka päris poena - pole kindel. Praegune plaan on keskenduda mööbli „päästmisele“ ehk jätkata rootsi taaskasutusmööbli taastamisega koduses töökojas ja müügiga sotsiaalmeedias“ kirjutab Potisepp.

Mis on selle aja jooksul eestlaste suurimad lemmikud olnud? Kõige populaarsemaks on osutunud taastatud mööblist skandinaavia pulgatoolid, lahtikäivad ümmargused söögilauad ja erinevad kummutid-kapid.

Homeart on Telliskivi loomelinnakus avatud veel kuni 14. jaanuarini.