Käsmus asub ka see imeilus põhjamaine kodu, mille sisekujunduse ja eritellimusmööbli joonised on valminud Aet Pieli käe all.

Avatud köögiga elutuba on suur, lausa 80 m². Neutraalsetes toonides maitsekalt kujundatud elutuba mõjub rahustavalt. Aktsenti lisavad sinepikollased padjad, mida ühelt poolt peegeldab kaunis maal seinal, teiselt poolt aga veinikapi puit. Kerge on seal ette kujutada pere õhtul sõpradega aega veetmas. Diivanidki on paigutatud innustamaks suhtlust.

Teisel korrusel asub neli magamistuba, kus jätkuvad mahedad toonid ja lihtne, ent elegantne stiil. Peamises magamistoas on lisaks pehmele kontinentaalvoodile suur ja avar garderoob. Rikkalikult heledat pinda annab võimaluse täita ruumid ükskõik missuguse stiili või värviga. Helge valge annab võimaluse luua äge meeleolukas ruum igas vanuses lapsele.

Piklikust vannitoast leiab nii dušši, vanni kui ka mõnusa sauna. Olemas on kõik võimalused mõnusa kodu-spa loomiseks.

Maja lõunapoolsel küljel asub terrass, mis on ümbritsetud klaasist katuse ja seintega, andes niimoodi võimaluse hubaselt nautida nii talve lumist ilu kui sooja suvepäikest.

See haruldane pärl Käsmu külas on endale uut omanikku otsimas - kui soovid seal elada, vaata lisa Kinnisvara24.ee lehelt.