NordIn Sisustussalong

NordIn on modernne Skandinaavia stiilis sisustussalong, kust leiab laias valikus erinevaid põhjamaise disainiga tooteid, mis sobituvad hästi eestimaalase koju. NordIn pakub igasse tuppa põnevaid lahendusi, kõrgetasemelist sisustuskaupa ja huvitavaid ning ainulaadseid tooteid alates toolidest-laudadest ja lõpetades diivanite-tugitoolidega.

Sel aastal on salongi üks enim müüdud ja armastatumaid tooteid patenditud lahtikäiv kumera kujuga söögilaud Skovby SM33. Seda lauda saab tellida erineva puitviimistlusega ja võimalus on kombineerida musta või valget värvi nanolaminaadiga. Samuti on Lucera ja Volluzzi diivanid klientide pidevad lemmikud.

Praegused trendid pakuvad värvikaid alternatiive, mis on väga lähedased looduses leiduvatele toonidele. Jätkuvalt on populaarsed pehmed ja soojad toonid ning loomulikult ei saa ära unustada üldiseid megatrende, nagu ökoloogilised valikud, ringmajandus ja looduslähedus. Need on sisekujunduses endiselt olulised elemendid ja pakuvad hulgaliselt inspiratsiooni kujunduseks. NordIn pakub Flexluxi diivanite uut kangakollektsiooni, mille värvipaletis on nii looduslikud värvid kui ka julgemad toonid. Samuti sama tootja mugavaid ergonoomilisi tugitoole – näiteks Volden ja Clement. Siiani pole ühtegi klienti, kes poleks nende toolide mugavusest vaimustatud! Vaata inspireerivat Theca videot!

Maalähedased, rahulikud toonid mõjuvad rahustavalt ja lõõgastavalt. Skandinaavia kodude loomulik valik on halli ja rohelise poole suunduvad värvid, samuti liivased ja pruunikad toonid. Need sobivad alati selgetesse põhjamaistesse dekooridesse. Taani mööblitootja CASØ pakub puitmööblit, mida iseloomustab elegantne ja ajatu disain (tutvu valikuga SIIN). NordIni valikus on ka trendikad tänapäevased Taani disainvaibad (tutvu valikuga SIIN).

Pakkudes põnevaid lahendusi ja kõrgetasemelist kaupa, on NordIn elustiilipood, kus on olemas kõik vajalik ühe kodu stiilseks sisustamiseks. Salongis on valikute tegemisel abiks müügikonsultandid ja sisekujundaja.

Valikuga saab tutvuda ja tooteid osta ka kodulehel www.nordin.ee!

Oot-Oot Stuudio

Oot-Oot Stuudio on disainerite Marko Ala ja Joonas Torimi loodud mööblifirma, mille tootevalikust leiab diivaneid, diivanvoodeid, tugitoole, tumbasid, järisid ja voodeid. Kvaliteetsed materjalid, läbimõeldud disain ja ergonoomika on Oot-Oot Stuudio disaini nurgakivid.

Uudisena on valikusse lisandunud mooduldiivan BOHO, mis on äärmiselt pehme ja mugav. BOHO on küllaltki suure istumissügavusega ja sellel on väga mõnus lebotada. Diivanit on saadaval erinevates mõõtudes ja konfiguratsioonides, mistõttu sobib see nii väiksematesse kui ka suurematesse ruumidesse.

Stuudio kõige populaarsem sohva on huvitava disainiga diivan MOSS, mis on kõrgetel jalgadel, õhuline ja vastupidaval täispuit- ja kasevineerraamil. MOSS on diivan, millel on tänu suurele istumissügavusele ja heale ergonoomikale mugav istuda.

Diivanvoodi on disaineritele keeruline väljakutse, sest ei ole lihtne luua midagi universaalset, mis oleks samal ajal mugav diivan ja hea voodi. Oot-Oot Stuudio diivanvoodi FOLD on aga õhuline sohva, mille puhul on õnnestunud see väljakutse lahendada. Nende valikus leidub ka teine eriline diivanvoodi – BOB, mis on elegantne ja skulpturaalne diivanvoodi paksu madratsiga, mille saad lahti voltida vaid ühe lihtsa liigutusega.

Disainerid Joonas Torim ja Mihkel Mölder said ülesande luua õhuline ja skandinaavialik voodi, mis oleks samas vastupidav ja praktiline. Selle tulemusena sündisid menukad voodid HOLM ja LESS. Magamisasemed on konstrueeritud tugevale metallraamile ning kui tahad vaheldust või teed remonti, siis saad vahetada nii kangaid, jalgu kui ka voodipeatseid.

Oot-Oot Stuudio salong asub Tallinnas aadressil Rävala puiestee 7. Valikuga saab tutvuda ja tooteid osta ka e-poes www.oot-oot.com.

Pesapuu Sisustuskeskus

Pesapuu Sisustuskeskus on juba 30 aastat tegelenud kvaliteetse täispuidust mööbli ja madratsite müümisega ning aidanud seeläbi muuta sajad korterid ja majad tõeliselt hubasteks kodudeks.

Pesapuu suur tootevalik ei ole tõesti lihtne sõnakõlks. Pesapuu salongidest leiad nii tamme- kui ka männipuidust kappe, kummuteid, laudu, diivaneid, pinke ja peegleid igasse tuppa magamistoast vannitoani välja. Samuti leiad sealt kauni puidust voodi koos mugava madratsiga, kõik vajaliku köögi sisustamiseks ja vahvad puidust mänguasjad lastetuppa. Lisaks sellele, et saad Pesapuu tootevalikuga ära sisustada kogu korteri ja isegi maja, leiad nende juurest veel laia valiku aia- ja terrassimööblit.

2022. aasta üks suurimaid sisustustrende on looduslähedus ja naturaalsus. Kodukontorist on saanud uus norm ja see tekitab inimestes soovi tuua koduseinte vahele tükikest loodust. Hetketrendid soosivad rikkalikke puidumustreid ja naturaalselt viimistletud pindu. Korraga on moes nii hele kui ka tume puit ning kõik, mis sinna vahepeale jääb. Täispuit on paindlik materjal, mida on võimalik sobitada iga maitsega ja igasse interjööri.

Lisaks sellele, et täispuidust mööbel näeb hea välja, on see ka keskkonnasõbralik valik. Kvaliteetne puitmööbel peab kaua vastu, mis tähendab, et kulumise või purunemise pärast seda nii pea asendama ei pea. Veel tasub meeles pidada seda, et erinevalt näiteks saepuruplaatidest valmistatud mööblist saab puidust sisustust kodus kerge vaevaga nii puhastada kui ka vajadusel värskendada. Suurem osa Pesapuu mööblist on lakitud, mis tähendab, et puhastada saab seda lihtsalt niiske lapiga.

Suurima valiku kvaliteetset täispuidust mööblit leiad Pesapuu Sisustuskeskustest Tallinnas ja Tartus või nende e-poest aadressil www.pesapuu.ee.

Jaga
Kommentaarid