Korterisse sisse astudes tervitab rahu. Maitsekast halli ja puidusegusest esikust avaneb vaade tualettruumile ja paar sammu edasi minnes saab juba kiigata avatud köök-elutuppa. Mõnevõrra esmast segadust tekitab vaade äärmiselt kaunile tualett-pesuruumile, kus torkab silma voogava joonega valamu ja lihtne must-valge-tamm värviskeem. Mõtlen skeptiliselt piiludes - kus on uks? Kas tõesti on korter usteta? Olen varemgi sellist varianti näinud. Uks seal siiski on - ruumi säästmiseks on korteris kasutatud seinasiseseid liuguksi. Kaval!

Esmasest erutusest rahunedes ning korterisse astudes torkab silma suurepärane hubasus. Rahulikud toonid, tammepuidust aktsendid ja valgustite mäng jätkuvad ka elutoas ja köögis. Korteris oleval eritellimusmööblil silm lausa puhkab. Diivani kõrval on lumisele aknatagusele vastukaaluks soojustunnet kiirgav elektrikamin, mis lausa kutsub pleedi alla pugema ja mõnusas seltskonnas teed nautima. Jõulud on siin korteris kindlasti imelised!

Aga ärme jää diivanile imetlema, vaid liigume magamistuppa, kus on iga naise (ja ilmselt ka mõne mehe) unistus - pisike, ent mahukas, hästi valgustatud walk-in garderoob. Ja veel nii targalt voodi taha peidetud. Imepehme voodi lausa kutsub. Kes kergema unega ja valguse pärast muretseb, siis hea une garanteerivad automatiseeritud pimendavad kardinad.

Ega sellest maagilisest kahetoalisest lahkuda ei tahagi. Aga peab.

See armas moodne kodu on endale uut omanikku otsimas - kui soovid seal elada, vaata lisa Kinnisvara24.ee lehelt.