Köök on kodu sisustamise üks suuremaid investeeringuid ja seetõttu võiks köögi ostuotsuse teha, toetudes mitmetele olulistele kriteeriumitele. „Hästi planeeritud ja kvaliteetne köök tõstab ka hiljem kinnisvarana kodu väärtust,“ teab 15 aastat Eestis saksa köögimööbliga tegutsenud Noblessa esindaja Vergo Vesper.

Ta tõdeb, et enamasti jagunevad köögi tellijad kaheks: on noored pered, kes soetavad oma elu esimest kööki ja kelle eelarve on võib-olla piiratud, ning on need, kes on juba soetamas teist või ka kolmandat kööki. Viimased on juba teadlikud kliendid, kes otsivad kõrgemat köögistandardit ning võimalikult kestvat ja mugavat lahendust.

Koostöö viib suurepärase lõpptulemuseni

Noblessa salongis ootab köögi tellijat hulgaliselt praktilisi ja terviklikke lahendusi näidisköökide näol ning lauale saab paigutada kõik materjalivalikud ja arutada läbi tehnilised võimalused, mis just tellija ruumile ja soovidele vastavad.

Köögi soetamist võib julgelt võrrelda ka auto ostuga. Just nagu autode puhulgi, tuleb mängu lisavarustus ehk köögist rääkides – kõik see, mis teeb köögis toimetamise mugavaks ja nauditavaks, mõjutab ka hinda.

Siia kuuluvad näiteks kõik funktsionaalsed lahendused: erilahendustega sahtlid, mis aitavad ruumi säästa, nutikas köögitehnika, näiteks isepuhastuv ehk pürolüüsahi, või sõrmejäljekindel uksematerjali viimistlus, mis ei määrdu kergesti, või hoopis erinevad valguslahendused, mis muudavad pimedal ajal köögi säravamaks. Noblessa disainerid aitavad lisavarustuses orienteeruda ja selgitada välja kõige optimaalsemad lisamugavused.

Trendides domineerib lihtsus

Kui aastaid tagasi domineerisid köögitrendides kõrgläikelised pinnad ning silmatorkavad käepidemed ja uksenupud, siis praegused köögitrendid on palju tagasihoidlikumad. Kuna köök ei ole enam paljudes peredes peidetud, vaid avatud ruumis ja väga kesksel kohal, siis hinnatakse esteetilist, puhast, lihtsat ning minimalistlikku lahendust. Eelistatud on matid pinnad ja materjalide kombineerimine.

Endiselt on hinnatud naturaalne puit, mis sobib nii kööki kui ka elutuppa ning on lihtsasti kombineeritav moodsate materjalidega, nagu kivi ja metall.

Kasuks tuleb visioon ja eelarve

Kööki meili teel soetada on keeruline, sest nii nagu ka autoostul, on esmalt oluline proovisõit. Seetõttu soovitab Noblessa esindaja huvilistel võtta aega salongi külastamiseks, et valikuvõimalustega tutvuda ja üheskoos oma ala spetsialistidega parima lahenduseni jõuda.

Kööki soetama minnes tuleb kasuks, kui tellijal on olemas esialgne visioon oma uuest köögist ja nägemus eelarvest või hinnavahemikust, mida ollakse valmis kulutama. Kui eelarvet täpselt ei tea, pole ka sellest midagi, Noblessa salongis kaardistatakse tellija soovid ja pannakse indikatsioon paika. Tellijale esitatakse lisaks kalkulatsioonile ka fotorealistlik 3D-joonis, mis aitab kööki reaalsemalt oma ruumis ette kujutada.

Kvaliteedi tagamine kuni pisidetailideni

Iga Noblessa köök vastab rangetele rahvusvahelistele kvaliteedi-, keskkonna- ja energianõuetele. Alustades toormaterjalide saabumisest Saksamaal asuvasse tehasesse, liikudes edasi tootmisse kuni köögimööbli väljasaatmiseni, kogu selles ahelas on Noblessal kasutada väga kompleksne kontrollsüsteem, millega garanteeritakse köögimööbli suurepärane kvaliteet.

Näiteks on kõik Noblessa köögid varustatud Sensyse hingedega, vaikselt sulguv süsteem on hingega nähtamatult integreeritud ning uksed sulguvad sujuvalt ja müravabalt, kergelt käega liigutades. Garantii 15 aastat.

Rohkem kui lihtsalt köök

Noblessa on saanud kohaks, kus tellijal on võimalik soetada rohkem kui lihtsalt köök – mööblit leiab esikusse, elutuppa, vannituppa ja pesuruumi. Valikus on söögilauad, telerialused, garderoobikapid, kodutehnika, vannitoa- ja pesuruumilahendused jne.

Tänapäeva kaootilises maailmas on oluline ka teadmine ja kindlus, et tellitud mööbel ka mõistliku aja jooksul tellijani jõuab. Noblessa mööbli tarneaeg on vaid 6 kuni 8 nädalat.

Noblessa esindussalongid asuvad Tallinnas ja Tartus ning kliente teenindatakse üle Eesti.

Sel nädalal algas Noblessa salongides ka sügiskampaania, köögimööbel –30%!

Tutvu ja küsi lisa: www. noblessa.ee

Jaga
Kommentaarid