Vaikses Pärnaõue elamurajoonis asuv korter paistab silma kõrgete lagede ja avara planeeringuga - need elemendid olid heaks lõuendiks omanäolise susekujunduse loomisel. Lähtepunktiks sai põhjamaine käekiri ning juhuslikke värve ega detaile siit juba ei leia. Keskmisest kõrgemaid lagesid rõhutab põrandatel valgeks võõbatud parkett, mida täiendavad musta värvi detailid - elutoas näiteks püüab pilku puidust aksentsein.

Kodu keskmes on avatud elutoaga köök, kus valgete põrandatega loob maheda kontrasti helehall minimalistlik köögimööbel. Söögilaud ja -toolid on valitud mustades toonides.


Köögist võib astuda pisikesele hubasele rõdule ja nautida ümbritsevas roheluses hommikukohvi. Ka interjöörist leiab rohkelt rohelisi taimi, mis õueruumi ja tubase olemise tervikuks seovad.

Diivani kohal seinale lastud teha suur klaasitud aken, et elutoa osa pikendada ja valgusküllasemaks muuta. Klaasitud akende taha jääb mugav kodukontor, kus mahub töötama kaks inimest.

Neljatoalisest elamisest leiab veel magamistoa ja lastetoa, mis hoolimata kargest värvivalikust mõjuvad mõnusalt hubaselt.