Magamistoas veedame ligi pool oma elust ja seetõttu on oluline, et see eriline ruum pakuks maksimaalselt mugavust, valmistaks meid ette uinumiseks ja pakuks samal ajal ka värskendavat atmosfääri, kus ärgata. Sinine mõjub õhtul rahustavalt, hommikul aga kergelt ja värskendavalt.

Sinisel värvil on rohkelt varjundeid, mis sobivad erinevatesse ruumidesse kõige erinevamate stiilidega. Olgu see siis hipilikult romantiline või hoopis kargelt modernne.

Sinise rohketest varjunditest leiab igaüks meelepärase. Sinise pastelsemad toonid sobivad imeliselt hästi näiteks skandinaavialikku interjööri.

Julgelt särtsakad elektrisinised toonid kaunistavad ekstravagantsemaid kodusid.

Turvaline valik on ka tume öösinine, mis ei mõju sugugi ahistavalt, vaid hoopis stiilselt ja väljapeetult.

Sinist värvi on ka lihtne teiste värvidega kokku sobitada. Pane sinine kõlama halli, beeži või kahvatute lillade ja roosadega.


Eriti efektse tulemuse saab siis, kui kombineerida sinist kollasega.

Üürikorteris, kus seinte katmine sinise värvi või tapeediga ei tule kõne alla, teevad töö ära sinised sisustusaksessuaarid voodipesust piltideni seinal.


Lahe alternatiiv sinisele viimistlusele on sinine magamistoamööbel!

Ka lastetoas tuleb sinise värvi rahustav mõju igati kasuks. Küll aga tasuks vältida hallikassiniseid, mida seostatakse melanhoolsemate meeleoludega.