58 ruutmeetril paiknev kahetoaline elamine on sisse seatud ajaloolisesse sajandivahetusest pärit majja, kus on renoveerimise käigus taastatud vanad laekarniisid ja rosetid ning autentsed siseuksed. Sisekujundust luues on lähtutud nii põhjamaisest stiilist, ajaloolistest elementidest kui ka kaasaegsetest trendidest. Kodu südameks on eklektiline köök, kus kohtuvad enam kui sada aastat vanad William Morrise tapeedimustrid ning minimalistlikult tänapäevane köögimööbel, ja seda huvitavas hallikasrohelises koloriidis.


Otse köögist võib astuda pisikesele rõdule, mis asendab suvisel hooajal terrassi. Seal on mõnus hommikukohvi juua ja ümbritsevaid linnavaateid nautida.

Värvikale köögile vastukaaluks on elutuba lahendatud üsnagi tagasihoidlikus võtmes. Klassikalist skandinaavia stiili esindavad siin lumivalged seinad, millele lisavad kohustusliku kontrasti hoolikalt valitud mööbliesemed ja kunstiteosed.


Kaasaegse sisustuse kõrval kohtab põnevaid leide ka möödunud sajandist. Elutoas püüab pilke stiilne antiikkummut, mis on uuele elule restaureeritud. Söögilaua ümber on koha leidnud sajandi keskpaika meenutavad Arne Jacobseni toolid, mis on kujunenud põhjamaise sisekujunduse sünonüümiks.

Magamistuba on lihtne, kuid hubane. Sooja tunde annavad pehmed kollased toonid ja naturaalsed linased materjalid.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil:

Allikas: Alvhem.com