Gumideckil on palju plusse, alustades esimese klassi vastupidavusest (25+ aastat), laiast mustrite ja mooduli suuruste valikust, lõpetades ülilihtsa paigalduse ja mõistliku hinnaga. Gumideck on suurepärane lahendus rõdu, terrassi või miks mitte ka sauna põrandale.

Lai mooduli pikkuste ja mustrite valik

Ole disainer! Põranda, mis sinu silma ja jalataldu rõõmustab, saad ise kombineerida. Gumidecki puitlaudise moodulid on saadaval seitsmes erinevas pikkuses ja neist on võimalik moodustada üheksas erinevas mustris põrandaid. Puitlaudise hinnad algavad 120 €/m2 juurest. Hind sõltub materjali kogusest ja mustri valikust. Sobiva mustri ja õigete laudade valimisel on abiks meie veebilehel asuv innovaatiline terrassikalkulaator, mis arvutab mugavalt ja kiirelt vajaminevate laudade koguse, koostab konkreetse mustriplaani ning annab kohe ilma varjatud kuludeta ka projekti kogumaksumuse. Valikus on olemas ka pilkupüüdev klassikaline kalasabamuster.

Gumidecki toodete suur pluss on konstruktsiooni väike kogukõrgus (31 mm) ja minimaalne kahe laua vahe (4 mm). Termosaarest laudis moodustab sellest 21 mm ja 10 mm ühenduspistik, mis võimaldab vee ja mustuse äravoolu. Väike kogukõrgus muudab Gumidecki parimaks lahenduseks kõikide uusarenduste rõdudele.

Sobilik nii sise- kui ka välistingimustesse

Kvaliteetne ja kauakestev kemikaalivabalt termotöödeldud saarepuust moodulpõrand GUMI Wood Decking (Gumideck) on ilmastikukindel (sobib suurepäraselt nii sise-­ kui ka välistingimustesse). Spetsiaalsete õlidega lõppviimistlus kaitseb laudu nii intensiivse päikese kui ka kiirete temperatuurimuutuste eest.

Termotöötlus muudab puidu vastupidavamaks ja stabiilsemaks

Termotöötluse käigus väheneb puidu tihedus ja muutub selle struktuur.

  • Termotöötluse tulemusel paisub ja kahaneb puit välistingimustes oluliselt vähem.

  • Puidus leiduvad toitained muutuvad termotöötluse käigus puidukahjuritele ja hallitusseentele raskemini kättesaadavaks.

  • Puidu soojus- ja heliisolatsiooni omadused paranevad naturaalpuiduga võrreldes kuni 30%.

  • Termotöötlus annab puidule kauni ja sügava tooni, mis teeb meie termosaarest suurepärase alternatiivi troopilisele lehtpuidule.

Põrandalauad võib laotada ka otse kulunud materjalile tingimusel, et aluspind on tasane ning ei ole vajunud. Nii saab kiiresti näiteks suvemaja iganenud glasuurplaadid asendada naturaalse ja vastupidava termopuiduga.

Peamised kasutuskohad on kortermajade ja eramute rõdud ning betoonpõrandaga terras­sid ja väliköögid, aga sama hästi sobib materjal ka sauna eesruumidesse, spaa-alale või hoopis ajutiseks põrandaks suvilasse.

Kiire ja lihtne paigaldus

Gumidecki puitlaudise paigaldus on imelihtne, sest see käib kokku nagu LEGO klotsid. Pole vaja professionaalset abi ega eritööriistu, midagi ei pea lõikama ega puurima. Paigalduskiirus ühe inimese kohta on kuni 10 m2 tunnis.

Gumidecki on võimalik paigaldada ainult tugevale siledale pinnale. Hästi sobivad betoon ja sillutuskivi, siseruumides ka glasuurplaat või muu sile pind.

Tegemist on ujuvlaudisega, mis ei vaja kinnitamist, seega sobib materjal hästi ka hüdroiso­latsiooniga terrassidele. Väikesed vahed tagavad vihmavee ühtlase äravoolu.

Puitlaudise kinnitusdetailid on valmistatud vastupidavast sünteetilisest kummist, mis võimaldab kerget ja korduvat kasutamist. Kes soovib, võib talveks laudise üles võtta ja kevadel uue mustriga maha laduda või hoopis korterit müües kaasa võtta.

Sulle hakkas idee uuest põrandast meeldima ja tahad seda endalegi? Pole probleemi! Transpordime üle kogu Eesti. Aga kui kohe tellimuspäeva õhtuks on põrand vaja maha saada, saab selle laost ka enda autoga ära transportida. Näiteks keskmise kahetoalise korteri rõdu materjal kuni 10 m2 mahub ära iga auto pagasiruumi.

Gumidecki terrassimoodulite ametlik maaletooja Eestis on Gumideck OÜ. Vaata: www.gumideck.ee

Jaga
Kommentaarid