Kahetoaline korter 1960ndatel rajatud korterelamus paistab silma tõeliselt šiki sisekujundusega. Pehmete toonide ja klassikaliste detailide peenetundeline kooskõla mõjub ühtaegu nii ajatult kui ka värskelt ja kaasaegselt.

Klassikalist elegatset suunda esindavad kaunid seinatahveldised, kõrged paarisuksed ja kalasabaparkett. Lisaks on laes uhked laerosetid karniisid, mis lisavad luksuslikku hõngu.  Värske ja moeka tuuleiilina mõjub muidu väga õrna koloriiti sobitatud julge roheline köögimööbel.

Julgeid ja ruumi särtsu toovaid valikuid kohtab mujalgi. Näiteks magamistoast leiab suurte taimemotiividega tapeedi, mis toale hoopis glamuursema iseloomu annab.

Vannitoas pole kasutatud plaate, vaid viimistlus on lahendatud mikrotsemendi, lubimarmorpahtli, värvi ja tapeediga - miksitud kooslus loob põnevalt mängulise tulemuse.

Silma hakkavad ka nutikad ja funktsionaalsed valikud. Näiteks eritellimusena valminud mahukad kapid.

Stiilne kodu pealinna tuiksoonel


Kuigi korter asub linna tuiksoonel ning igale poole võib jõuda vaid mõne sammuga, on elamine ise vaikne. Kuna aknad avanevad haljastatud hoovi poole, kuuleb automüra asemel hoopis linnulaulu.