1. Tartu — katusekorter kuulsas Tigutornis, 225.00 m2, 799 900 EUR

Eksklusiivne 3-toaline korter asub Tartu ühe hinnatuima kortermaja viimasel ja eelviimasel korrusel. Elamispind on 143,3 m², millele lisandub privaatne terrass 81,7 m².

Korteris on kasutatud vaid kõrgtasemel siseviimistlust. Tubades on individuaalne kliimasüsteem. Köögis on sisse seatud eritellimusel valminud valge kõrgläikega köögimööbel.

Korruseid ühendab omavahel kaunis klaastrepp. Suurtest akendest avanevad vaated Tartu linnale.

Ka saunas leili visates saab imetleda ümbritsevat linnamaastikku.

2. Tallinn — Eramuansambel Tallinna vanalinnas, 328 m², 2 500 000 EUR

Unikaalne eramuansambel asub ehedas keskaegses miljöös — suviti rohelusse uppuvas ja idüllilises siseõues avaneb erakordne panoraam naabruses asuvale keskaegsele Kiek in de Köki kindlusetornile ja iidsele linnamüürile.

Lisaks eramule ja külalistemajale paikneb avaras hoovis mugav väliköögiga suveterass.

Interjööris on taastatud või uuendatud keskaja jõuka linnakodaniku elamu sisekujundusele omaseid elemente — puitpaneelidest kassettlaed, erinevad ukse- ja aknasillused, tahvelseinad ja lambriid, tugevast puidust massiivsed talalaed ja erinevad ehituskonstruktsioonid.

Keskaegne pärand on haakuma pandud hilisemate mööblistiilidega ning palju leiab elamisest antiikmööblit rokokoost ampiirini.

Esimese korruse põrandatel kiviplaadid, ülemiste korruste sviitides laia lipiga laudpõrandad, seintel struktuurkrohv. Maja müüakse koos sisustusega.

3. Pärnu — suure terassiga katusekorter kesklinnas, 96.50 m2, 425 000 EUR

Pärnus Aida tänaval asuvas luksuslikus korterelamus sisse seatud elamine on värske ja õhuline nagu tuuleiil suvises Pärnu rannas. Kahel korrusel paiknevas korteris on kolm tuba ja suur katuseterrass.

Korteri suurtest panoraamakendest avanevad vaated nii jõele, merele kui ka linnale.

4. Narva — Lihtne korter Kraavi tänaval, 110 m2, 205 000 EUR

Narva kalleima müügis oleva korteri näol on tegemist lihtsa ja glamuurivaba elamisega, mis on sisse seatud uuemasse kortermajja. Korteris on kolm tuba ja rõdu ning sisustatud on see valdavalt odavama klassi mööbliga.

Korteri vaieldamatuks plussiks on aga avar planeering ja rohkelt valgust. Tänu kahele korrusele on ka pereliikmetel rohkem privaatsust.

5. Kohta-Järve — Kõrgete lagedega korter stalinistlikus majas 50,1 m2, 46 000 EUR

Kohtla-Järvelt see-eest leiab mõnusa pesa, mille sisustamisega on kõvasti vaeva nähtud. Korteri hind sisaldab kogu sisustust tekstiilide ja lauanõudeni välja. Korteris on kaks tuba ja kaunis prantsuse stiilis rõdu koos õhtupäikesega.

  • Huvi korral vaata lähemalt City24.ee lehelt.

6. Kuressaare — Kaunis korter otse mererannas, 137.6 m², 275 000 EUR

Kahe magamistoaga korter Kuressaares asub kõrgelt hinnatud rannaalal GoSpa Residentsis. Korteris on avatud köögiga elutuba, kaks magamistuba, garderoob, vannituba ja saun. Lisaks 61,9 m2 mere- ja jõevaatega rõdu. Kõigist tubadest avaneb merevaade ja võimalus rõdule astuda.



Huvi korral vaata lähemalt City24.ee lehelt.