Õueala nägi enne ümberehitust välja üsna unarusse jäetud. Suure potentsiaaliga varjualune oli täidetud kõikvõimaliku kila-kolaga.

Ettevõtlikud noored võtsid aga õueruumi kujundamise tõsiselt ette ja neli päeva hiljem oli tulemus selline:

Seinad-laed värviti ruumikuse saavutamise eesmärgil heledaks, põrandat värskendati pruunika tooniga. Kogu istumisalune mööbel on tehtud eelmiste omanike garaaži jäetud vanast riiulist, mis oli liiga suur, et käruga prügimäele viia. Kokku meisterdati taaskasutatud materjalist kolm tugevat pinki.

Madratsid istumiskohtadele meisterdati samuti ise — ehituspoest võeti täiteks porolooni ja lähedased aitasid õmmelda ilmastikukindlad katted. Majakesse veeti sisse ka elekter ja ka wifi, et seal saaks nii arvutiga tööd teha kui ka tulevikus telekat vaadata.

Kaks leitud euroalust said rattad alla ja muutusid pilkupüüdvaks diivanilauaks! Tulevikus on plaan vahetada välja katus, lisada Hispaania-stiilis valged kardinad, mis pakuks kaitset tuule ja sääskede eest ning soojuslambid, mis lubavad väliruumi kasutamist ka kevadel ja sügisel nautida.

  • Kui sinulgi on asjalik ja kaunis aiamaja, siis saada meile sellest pilt või pildid märgusõnaga “aiamaja” aadressil moodnekodu@delfi.ee. Kui aga soovid jagada meiega oma interjööri, osale kindlasti "moodnekodu aasta auhinnad 2017" fotovõistlusel, kus võid võita vingeid auhindu. Osalema pääsed SIIT.

LOE LISAKS:

Jaga
Kommentaarid