Kui keskmine Skandinaavia stiilis kodu jõuab turvalisest valge-halli sümbioosist harva kaugemale, siis siinse korteri elutuba demonstreerib, kuidas värvidega ümber käia ilma hea maitse piiri ületamata. Hallika varjundiga rohelise kõrvale on tasakaaluks toodud valget. Värvidelt tõmbavad suurema tähelepanu ära ka katust toetavad talad.

Detailideni on läbi mõeldud kodutekstiilid ja mööbel. Ilmselt ei harmoneeru kahvaturohelisega miski paremini kui pisut pleekinud ilmega oranž. Mööblidisain järgib loomikult skandinaavialikku joont.

Lisaks avarale elutoale kuulub 57-ruutmeetrise korteri juurde avar köök ja magamistuba. Köök on nagu ikka korralikule Rootsi köögile kohane — helge ja valge. Et katusealune korter ei hiilga just kõige kõrgemate lagedega, on valge ülemvõim ainuõige lahendus. Aktsendiks on valitud taas pisut hallikat rohelist.

Möödunud sajandi keskpaigale omaste tikkjalgade kõrval hinnatakse selles kodus ka vana talumööblit. Vanad toolid toovad karge ilmega kööki pisut pehmust ja maalähedust.

Korteri plussiks on avatud planeering, mis võimaldab valgusel jõuda korteri igasse nurka. Kööki ja esiku vahel paiknevasse juurdeehitatud ruumi on peidetud pisike vannituba.

Söögitoa-elutoa taha jääb privaatne magamistuba, kus on katuseaknad ja mahukas garderoobikapp. Ka väike lauake mahub kenasti akna alla.

Vaata rohkem pilte galeriist:

LOE LISAKS: