See pole veel kõik. Kui kinnisvaraarenduse algaastail müüsid arendajad maja- või korterikarpe, kus ostja pidi paigaldama parketi ja seinu üle võõpama, edasi tulid juba siseviimistlusega korterid, siis nüüd on Tondi Elukvartalisse esimest korda Eestis võimalik osta uus kodu, mis sobilik koheselt sisse kolimiseks. Köögimööbel, elu- ja magamistoa sisustus, disainvalgustid ja kardinad ning garderoobid ootavad notaribüroost saabuvat koduomanikku, et uus elu saaks kohe alata.

Mõni klient teab täpselt, mis värvi peab olema diivan, mis kujuga söögilaud ja ta veedab rõõmuga tunde kümnete mööblistuudiote tootekataloogide kallal. Teine veedab unetuid öid, mõeldes lõpututele diivaniparadiisidele ja kardinastuudiotele. Lisaks teadmine, et ilusat uut ja avarat korterit saab küll osta pangalaenuga, kuid kenaks koduks muutub ta paraku hoiupõrsa või juba õhukeseks kulunud krediitkaardi abil.

Pakume just nendele muredele lahendust. Koostöös sisearhitektuuribürooga Karm & Kristianson oleme välja töötanud kaks sisustuspaketti. Nii saab osta uue sisustatud korteri eluasemelaenuga ja kohe diivanile pikutama heita või kutsuda külalisi Toompea vaadet nautima. Partneriteks oleme valinud usaldusväärsed stuudiod, keda julgeme soovitada: Softrend, Holzmaier, Hektor Light, Koduluks jt ning kodu saab paika pisidetailideni: öökapivalgustid, baaripukid ning isegi vaip.

Sisearhitekt Lilia Kristianson: „Tondi Elukvartalis kujundasime kaks omanäolist paketti: Kassika ja Privileeg. Pakettide koostamise kontseptsiooni aluseks said kvaliteetsed ja naturaalsed materjalid, rahulik tonaalsus ning ajatu disain nii mööbli, valgustite kui ka tekstiilide valikul. Tonaalsus on sisekujunduses teadlikult valitud rahulik ja pigem monokroomne, et iga uue kodu omanikul oleks lihtne seda ENDA OMA sisse tuua ja luua meeldiv keskkond, kus hea ja mõnus olla. Sisustuse valikust leiab nii kodumaist kui ka rahvusvahelist tippdisaini, mis annavad kodule ajas püsiva, muutumatu väärtuse. Ainulaadne keskkond, moodne ja funktsionaalne arhitektuur ning detailideni läbimõeldud sisekujundus — need on märksõnad, mis iseloomustavad kogu Tondi Elukvartalit.“

Ka see pole veel kõik. Kuni oktoobri lõpuni on sisustuspakett Klassika kõikidel 3- ja 4-toalistel korteritel hinnas ja lumememme võib tegema minna juba uuest hubasest kodust. Vaata ise järele www.tondilinna.ee ja tule ka kohapeale uudistama!

Jaga
Kommentaarid