Elamud kerkivad otse Kalamaja südames, Kungla ja Tööstuse tänava nurgal ning ehituse lõpp on planeeritud 2018. aasta sügisesse. Puitvooderdusega ja rõõmsates toonides kivimajades, mis sulanduvad Kalamajale omase miljööga, on kokku ainult 14 korterit ning erilisust lisab seegi, et iga korteri juurde kuulub rõdu või terrass.

Kinnisvarabüroo Uus Maa pakub Kungla Kodus ühte kahe- ja neljatoalist, viit neljatoalist ning viit kolmetoalist korterit, mille planeerimisel on läbi mõeldud tubade suurus ning arvestatud heade mööblipaigutamise võimalustega. Poriste jalajälgedega elutsooni ei pääse, sest köögiosa ja eluruume eraldab väliskoridorist mugav esik.

Kungla Kodu

Kuna elamu on veel ehitusjärgus, on tulevasel korteriostjal võimalik siseviimistluses kaasa rääkida. Korterid on planeeritud heledates toonides ja põrandaidki katab heledatooniline parkett.

A-energiaklass tagab mõistlikud arved

Elamul on autonoomne küttesüsteem ja ühtlasi päikesepaneelide toodetud elekter, mis hakkab soojendama tarbevett. Korterites on soojustagastusega sissepuhke ja väljatõmbe ventilatsioonisüsteem. Vannitoas või garderoobis paiknev ventilatsiooniagregaat on korteripõhiselt juhitav. Agregaat paikneb vannitoas, ripplae taga või garderoobis ning seda saab juhtida seina sisse paigutatud juhtpaneelist.

Korterite jahutus on lahendatud põrandaküttesüsteemiga, mis tähendab, et korteris puuduvad tülikad ja kergesti tolmu koguvad radiaatorid. Isegi kõige krõbedama külmaga on talvel paljajalu põrandal soe kõndida.

Kungla Kodu

Küte on lahendatud vesipõrandaküttena, vannitubades on elektripõrandaküte. Hoone soe toodetakse kohapeal õhk-vesisoojuspumpadega.

Uude majja on mõistlik osta korter mitmel põhjusel: tänapäevane ja elanike vajadusi arvestav ehitus, kvaliteetsed materjalid ning mugavus. Näiteks on kõik mõõdikud kauglugemisega, kommunaalkulud on madalad ja jäävad ära tülikad juriidilised küsimused, mis võivad vanemates korterelamutes tekkida.

Hoonel on kolm maapealset korrust ning soklikorrus, kus asuvad panipaigad ja kokku 17 parkimiskohta. Maa-alune parkimisvõimalus, kus igale korterile on ette nähtud parkimiskoht, on turvaline, hoiab kokku ruumi nii tänavatel kui ka sisehoovis. Aiaga piiratud privaatne ja turvaline lõunapoolne sisehoov on kaunilt haljastatud ning pere kõige pisemad saavad sinna oma mänguplatsi.

Inspireeriv ja hubane linnakeskkond

Kalamaja on koht, kus kiire elutempoga linnainimene saab nautida rahulikku linnaelu, kuid minna soovi korral meelelahutust nautima. Ainult mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel on valida lõputu hulga baaride, kohvikute ja restoranide vahel. Lähedal asub ka väga populaarne Telliskivi loomelinnak, kus leiab ajaveetmisvõimalusi nii argipäeva õhtuti kui ka nädalavahetusel. Kultuurikatlassegi jõuab mööda mereäärt jalutades ülikiiresti.

Alati värsked toiduained söögi valmistamiseks on võimalik saada uuenenud Balti jaama turult. Tühja kõhuga on võimalik haarata burger kaasa näiteks Arsenali keskusest.

Samuti on läheduses rahva seas armastatud Lennusadam, uue kuue saanud Noblessneri sadam, kalasadam ja üha rohkem avanev mereäär. Kalaranna tänav on ääristatud mugava kergliiklusteega, mida mööda on tore värskes mereõhus tervisejooksu teha või rulluisutada. Või niisama jalutada.

Kungla Kodu

Kodu lähedale jäävad ka mitmed lasteaiad, uus Gustav Adolfi gümnaasiumi algkool ja Kalamaja põhikool. Vajadusel on olemas väga hea transpordiühendus südalinnaga: kohe maja kõrval on bussi nr 3 peatus.

Majast üle tänava asuvas Kalamaja pargis pere või sõpradega piknikku pidades võib veenduda, et elu Kalamajas on nagu õdusas väikelinnas.

Kevadhommikuti tervitab kodust tööleruttajat linnulaul, nädalavahetustel on hommikuti nii vaikne — tundub lausa uskumatu, et tegelikult on kiires tempos tuksuv linnasüda ainult kiviviske kaugusel. Viie minutiga võib jalutada vanalinna ja tunda ennast massidega kaasa libisedes nagu turist, külastada muuseume ning kohvikuid.

Kodu Kalamajas ootab. Vaata lähemalt kunglamaja.ee
Jaga
Kommentaarid